Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ama razvuci je bolan...jesi li ikad Halkana čuo j.e.b.o ga ti :D btw. Željko Joksimović je izmislio harmoniku za ovog lika
Koliko kosta ulaznica?
Moj damire pavlovicu koji si ti papak
Nikad ja ovog nisam vidio na Pinku.
Victoria accordion
Pa Galiano je je vec dolazio x puta. Dhafer Youseff, pa niezostavni i pravo dosadni Bojan koji se stidi svog prezimena... Dosta vise tih lokalnih dogadjaja, dajte nam malo pravog svjetskog dzeza.
AHHAHA ON DOŠAO BOŠNJI HARMONIKU SVIRATI :D CCC pa bolan mozes ovdje doci samo da doktoriras :D
ponesite gajbu da se odvalimo
BRAĆO PO BOJI, OVO NAM JE JEDINSTVENA PRILIKA DA ODIGRAMO JOŠ JEDNO EVROPSKO KOLO. KADA MI NE MOŽEMO U EVROPI ODIGRATI BAREM DVA KOLA, ETO EVROPE KOD NAS - PA ZAIGRAJMO. P!ČKA KO NE DOĐE!
mars u selo,svirat svadbe!!
Hoce li biti kultni satorski p\'evac Dodik i limeni orkestar RS
Ma bezze... jazzersja akordaža... Nek opuca jedno kolo Zavrzlamu