Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
c
konj fali :D
ko fali?
naravno da fali
\"Press konferenciji su prisustvovali svi osim Branka Đurića Đure...\" kako svi? ne vidje ja harisa burinu
@taraba - pa ovo je ekipa koja je napravila i izvodila audiciju, niko ne fali, pogledaj malo... @rmpalija - Djeca sa Downovim sindromom često mogu imati koristi od govorne terapije, okupacione terapije i vježbi za opću i finu motoriku. Osim toga, specijalno obrazovanje i pažnja posvećena u školi može im veoma pomoći. (http://www.judzks.ba/Default.aspx?tabid=597) nije klasicno lijecenje, ali je terapija tako da ovo nije u potpunosti pogresno. nema, sve doktori nauka...
umjesto što ste riječ audicija stavili pod navodnike bolje da ste stavili kultna pod navodnike. hvola
A KUSTURICA ...IDEJNI otac I kreator AUDICIJE ..
ministra u trenirki?
ovi iz sa-x moraju uvijek nes zeznut. Dawn-ov sindrom nije bolest nego \"stanje\" stoga se ne liječi, osoba koja ima Down sy imat ce ga do kraja zivota, bez obzira na sve. Jedino se toj djeci može pomoći da lakše riješe neke svoje probleme.