Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu svi Srbi isti.A bogami nismo ni mi.
Šta je s tobom?
@PAOK Šta god mi je,barem mi nisu godine ko tebi.
to ne bi trebalo biti cudo nego normalno............da znamo da odgojimo svoju djecu kako treba.............. sretno djecice
@RepubIikaBosna ti kenjas uskoglavo............djeca nisu otrovana kao mi....u stvari ti
Dosta vise pogani jezici! Malo vam je maloumnih, bestidnih I punih mrznje komentara na ostalim vestima, pa sada I decu kometarisete! Sram vas bilo! Fuuuuj!
Ekonomija.... Kultura
joj popio sam neznam sta bi napisao,
trebalo bi osnovati KUD Ratko Mladic da se djeca druze i igraju zajedno ko jedan.
Zasto ime nekoga koji nije osvojio 2cm vojne teritorije od ARBIH, i nekoga ko danas kenja u pelene za odrasle? Nema smisla
@Remastered zato sto je spasio srebrenicane od odmazde i osvete
Višegrad filmsko kulturni centar, Srebrenica mjesto suživota praštanja srpskih žrtava a ako bogda i bošnjačku zemlju ufakufit u nacionalni park Srpske, te TOmašica arheološki park ! A Srpka jedna nezavisna sretna ničim opterećna i nikome ništa dužna zemlja ! SVe ovo zahvaljujući Izetebgovićima !
Pazi podnaslova: Veterani uzvraćaju udarac Bolje bi bilo: Ples klonova Fantomska nošnja Povratak plesača Osveta Jovanovića
Vidim da slabo znate star warse....
Др Василије Јовановић – Васа Маћедонац био је српски правник, политичар и национални радник. Један је од оснивача српске четничке организације 1903. и Лиге народа.
Malo imate turskih zastava u ovoj sali. Sta je ovo?
Pa zar nije moglo HASO umjesto Vaso jer i Vaso nastao od Hase isto sto je i ime HAMDIJA prekrsteno u Andrija
Cuj vaso hahaah😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂a imena haha vaso hahaha😁😁😂😂😂😁😁😁😁😂😁😂😂😂😂😂
Dodik i Duraković na aparatima...
Ih kad se sjetim samo kako ej Mladić 95 dijelio istoj ovoj djeci čokolade a onda KLANJE i genocid ! Prošlo tome 22 godine a niđe osude ?? Zamislite da su nacističke vođe u Nirnbergu suđene do 1967 bez presude ? Sve ovo Srbi treba da zahvale porodici Izetbegović. A i Bošnajci što im se desilo. I što će ! :))
Nije bilo nikakvog genocida. Stradala je islamska vojska.. Što u proboju ka teritoriji ISIL-a,što u međusobnim obračunima, što streljanjem od strane Srpske vojske..