Neobična izložba u Novom hramu
0
Kreativni pubertet Emine Kujundžić zadovoljio publiku
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj analiticara politicara tumaca moralista. Pustite curu da uziva u svom radu. Ima talenta
Emina Lutko, ja sam Sutko, hocemol na gurabije ??!!
\"...ili je ovdje fazon ostaviti sto gluplji ili \"nacionalistickiji\" komentar? \" Kaze ona (pretpostavljam da si zensko) sa nick-om \"alla\'ami\" !!!!!!!!!(ROLL-EYES)
svaka..čast..sekooo
VAMA TREBAJU STRANACKE IZLOZBE, SPORTSKA UMJETNOST, FOTOGRAFIJE SA STUDIJA 99, I HRPA REZISERA KOJI VAS KRASE RATNIM FILMSKIM PLOTOVIMA, TREBA VAM JEDAN AVAZ, JEDNO \"LIKE\" I HRPA FACEBOOK APLIKACIJA I POKLONA I VJERUJETE DA ANALITICARSKI NIVO PROIZILAZI SA BH FAKULTETA. OVDJE PRITOM KOMENTARIMA PRIKAZUJETE NEVJEROVATAN NIVO INTELIGENCIJE KOJA JE PARALELNA SA KOLICINOM SAOBRACAJNIH NESRECA U BIH. OVOM PRILIKOM SE RADUJEM PROBIJANJU LEDA RECIMO ANIME I MANGA UMJETNOSTI U BIH, I ISTO TAKO SE RADUJEM SAOBRACAJNIM NESRECAMA, JER SVE MANJE IDIOTA OSTAJE ZIVO DA OSTAVI \"VEOMA PAMETAN\" KOMENTAR NA JEDNOJ OD NAJJACIH IZLOZBI. A VI SLOBODNO GLEDAJTE ZECA I KONJE I GOSPODJU NA CARSIJI KOJA STANCA MILJE KAO UMJETNOST. EMINA JE UMJETNOST A SVE OSTALO JE INDOKTRIRANA TRADICIJA. A SARAJEVO-X JE USTVARI PUBERTET. IMAJU SRECU JER SU PRVI, A TO JESU LI NAJBOLJI HMMMM. ISTO KAO I S OSTALIM PRVIM FIRMAMA U BIH...
ALLAHA MI, MOJ SI IDOL CARE! KEEP UP THE GOOD WORK!
Umetnem ga umetnicama
Umetnu vam umetnici
Moze li mi nako navesti definiciju umjetnosti? Hvala
Emina mogla bi i mene zadovoljiti, sta kazes?
nabijem ja vas kreativne, urbane, moderne i emanicipovane umjetnice u cijim se slikama prozimaju razne boje i oblici, kao i ta energija i senzualnost, NABIJEM VAS SVE
kako bih puko ovu Pokahontas, nisam ni ja svjestan.. O.o
Sjajno...samo naprijed!
EMINA VJERUJEŠ LI U BOGA EMINAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Bolesno!
Haos majke mi!
izlozba super i konacno da se neka djevojka usudi pokazati sta joj se mota po masti. cestitam na hrabrosti. prva slika pokazuje golu djevojku koja je okruzena gljivama, a te gljive asociiraju na miloklize. dakle ima fantaziju da bude u sobi sa puno golih momaka i da orgija, to je inaca fantazija dosta cura, samo sto se ova usudila to izraziti. na drugim slikama je gola na koljenima sa cuclom ustima. opet evidentno sta se cucla. sve u svemu jako eroticno i divno. sek je nacin uzivanja i nista ruzno, nego nesto divno, a to sto neki imaju poremecene umova pa ubistva i nasilje su ok, a sex je los.... to je do njih , i oni su prema meni nemoralni.