Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Evropi se ovakve institucije financiraju putem donacija, sponzorstva i sl., a max trećinu novca dobijaju od političara tj. vlasti. Maleni iskompleksirani snobu.
Neka je u svakom budzetu svake opstine i kantona za 2012 godinu izdvojeno po 100.000 KM za pomoc/grant vjerskim institucijama.... a za kulturne institucije, muzeje i biblioteke jedno veliko nista....! Jadan smo mi narod kad se vise para dadne onima kojima ne treba nego da se izdvaja za obrazovanje i kulturu... Daleko smo mi od Evrope, dalje da ne pominjem.
... Niksic je i za vas napravio sladoled ispred Zemaljskog muzeja, pa ce vam to rijesiti sve probleme. Sta se pravite blesavi... zatvorili vas prije 4 mjeseca, a ni d.upetom niste mrdnuli da se probate organizovati i promijenite situaciju. Nego vi i dalje po starom. Samo vi cekajte da vam Kaplan i vlada rijese problem, plate sve racune, isplate vam sve plate i jos pride vam isplate regres, bonus i 14. platu. Znate li gdje ste na listi prioriteta u ovako problematicnoj drzavi... nigdje, a mozda ni tu. Ali vi i dalje nesto i nekoga cekajte, to vam je najpametnije. Bojim se samo da ne poumirete od gladi cekajuci. Trazili ste kapitalizam, eto vam ga....
KOJA SRAMOTA ZA SVE POLITICARE BOSNE I HERCEGOVINE! Po svim drzavama otvaraju se GALERIJE, MUZEJI, BIBLIOTEKE A VI IH UNISTAVATE !? Retardirana banda bosanskohercegovackih politicara lopova na vlasti!