Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pola ženskog pučanstva pročitalo 50 nijansi sive i kao Wow, koja knjiga, a kad zatražiš neku pozu u sexu, nema šanse...
A nasi muskarci se naloze i svezu zenu za radijator i misli da ce da uziva, ne kontaju da njih pali kad ih tuce americki milijarder a ne balkanski garib :)))
Knjige nam pruzaju znanje. A dijeliti znanje ne samo da nam obecava prosperitet, vec ima nesto jedinstveno, sto dioba 'materijalnog' ni izbliza ne nudi...Odlucim li da prijatelju ili strancu podarim bicikl, jabuku ili 10-ak€ imace za rezultat da ja ili ta osoba posjedujemo navedeno, obojica ne. Sa znanjem je drugo - ono nije (ne mora biti) trampa i ne gubi se prenosom na druge. Zato, Bosno, ucimo i dijelimo nauceno.
MISLIM DA SE NAJVIŠE ČITA RIJEČNIK NJEMAČKOG JEZIKA. ALI TA SE KNJIGA KUPUJE
Citaju klic navise
Ocito ste lose proveli anketu, ovako se to radi https://www.youtube.com/watch?v=-RdVSQ5B9go Ovi mladji kliksovci su procitali jedino Ruzno pace, a ne bi ni to da im nije bila obavezna lektira :)
Nazalost nekadasnja literatura od Dostojevskog,Hemingveja,Remarka,Jesenjina su izgubila na tezini vise radi imena nego sadrzaja. Andric,Selimovic,Đilas takodje.Njemacki u 100 lekcija,Uradi sam,Farmakopeja su sad popularno stivo a KZ,ZOBS obavezno.Vecina naroda bez obzira na opredjeljenje trebali bi procitati KUR'AN ČASNI sa razumjevanjem prepolovili bi mržnju, sam nacin i odnos prema ljudima i imali vjeru u ljude i bolje sutra
Svakako da je Islamska deklaracija knjiga koju bih svakome preporučila da pročita.
Nađe se vremena i za klix komentare 😂😂😂😂😂😂
Ja uglavnom čitam ove satirične tipa "srpska junačka djela"
Sta je covjek koji ne cita, koji ne proucava i ne zanima se za nove stvari? Koji ne ostavlja prostora za razmisljanje o novim, nekim drugim mogucnostima?
@midcity Bošnjak.
Neko ko ne cita ne moze ni zamisliti da postoji neko ko cita
Citamo kix i ucimo na djelu sta je nepismenost
Čuj, nepismena SDA talibanska sirotinja i knjige... to je kao Munira i brijač - ne ide.
Pa ideš li ti gdje Djikansko-opančarski šizofreni kompleksašu, ili po cjeli dan cviliš i zavijaš iz svog djikanskog brloga po Sarajevskom portalu, hahahha. Pa ti si neki djikanski invalid .
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
hello