Galerija Collegium Artisticum
0
Knjiga "Karavana mira" posvećena Jovanu Divjaku
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drage Sarajlije, svaki dan se budim i tonem u san s mislima na naseg dobrog i casnog Jovu Divjaka:-( Meni nikako nije jasno sta mi cekamo?? Zar ne vidite sta se radi, zar ne vidite da smo ostavili Jovana na cjedilu:-( Zasto nismo svaki dan na ulicama, svaki dan, sve dok se general Jovan Divjak ne vrati u Sarajevo. Molim Sarajevo-x da pokrene inicijativu, please, please!
Podrska Generalu!
respect za autora...!!!
bas fino kako nam ovi europljani posjecuju knjige, paznju, tjese nas, blokiraju pomoc kad nam treba. Sve nas podrzavaju dok je sve u redu a kad nesto lose krene onda samo sute i slade se nasoj patnji
Uime pismenosti treba napisati \"U ime\". U ime pravde treba sačekati okončanje sudskog postupka.
Što reče jedan, možda i ima pravednih ratova, ali nema nevinih vojska. A ni generala, dodao bih ja. Mislite o tome.
Svaka cast...Michel Lemaitre...!!! Jovane, tebi je mjesto u Sarajevu sa svojom rajom i Bosnom...!!! Ljudina, Covijek i Bosanac...!!! Respect za naseg Jovana Divjaka...!!!
Svaka cast...Michel Lemaitre...!!! Jovane, tebi je mjesto u Sarajevu sa svojom rajom i Bosnom...!!! Ljudina, Covijek i Bosanac...!!! Respect za naseg Jovana Divjaka...!!!
POGLEDAJTE KAKO MOŽETE DO NOVCA PREKO INTERNETA: http://adf.ly/1piKV KLIKNI NA LINK: http://adf.ly/1piKV
HA HA............
mrzim bosanske starce, oni su vjerovali titu i bratstvu i jedinstvu, oni se nisu pripremali za rat, oni su ustvari krivi za svaku bosansku zrtvu.
svaka cast !