Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel mi moze neko odg a gdje te Kineze tobejarabi ukopavaju kad umru? Sta rade s njima mrtvima? Ja ne vidih nikada po svijetu kineskih grobnica a mnogo kineza zivi i umire po svijetu a grobnica nigdje😳
Ovi Kinezi masovno dolaze u Sarajevo , izgleda čuli da ima puno pasa lutalica...
vidim ja rize ne mozes za lijeka nabaviti
SFF Smotra Filmskih Fufa, ove godine za 20-tu godišnjicu najgori program od osnivanja...
jbg nemoze svage godne andi i bred dolazit ne isplati se :D
Ja se jos uvijek pitam ko su ovi?
Garant se i Purivatra pita ni njemu nije jasno! Ono haj uvali raji nekog iz pm, ionako pojma nemaju samo da bude sto vise internacionalno!
A ja se pitam gdje ih izvukoše. Da si me prije ovoga pitao ko je Lun Mei ja bi kontao da je to neki Kineski učitelj borilačkih vještina ili da je neko jelo u Kini.
Ta chin sua men aioi chun meng saonag su. Daj sad Japanca da i njemu nešto kažem.
Ide l' i on večeras na Divove?
A ja mislio zavolio si grad zbog cevapa I pite....
I jeftini drolja