Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
10 filmova u Glavnom Takmicarskom programu, tj. regionalni program- igrami dugometražni..aA ima još program Panorama, Novi tokovi, kratki film, dokumentarni, Open Air...
svaka cast za sff, ali brate jel\' to rekose 10 filmova? 10 filmova na filmskom festivalu je malo smijesno.
E eto ti nisi nepismen, nisi fasista i jos uz to nisi kenjac, i hajd sad razguli u PM
Malo utjehe za Antonija Nuića.
tako je zile bice peticija za zabranu davanja komentara na ove raspaljujuce nacionalisticke tekstove
Nece te jos dugo vlahadijo sa SA-x
SDA film festival polako postaje provincijski vasar. Realno, tu mu je i mjesto.
haj ba, ne kaki. posljednjih godina najnormalnije kad krene festival mozes otici na box office i uzeti kartu za bilo koji film koji te zanima.
\"kenjac\"? je l\' to purivatra licno? opet parada maminih i tatinih curica i momcica, citaj: maloumnika. \"sarajevski crvenih tepih\", hahahahahaha... tugo tuzna. i opet normalan svijet tesko moze doci do karata. s_erem vam se na nazovi \"festival\".