Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije Dodika i njegove politike, do sad bismo u vitrinama Zemaljskog muzeja imali i Povelju Kulina bana, koja i pripada nama, a ne Rusiji...
Aferim
NIje je Dodik dao Rusima nego Titići. Doduše i Dodik je Titić al novijeg datuma...
e uhljupe jedan....jadan je onaj kome ti pomogneš. Sad ste se sjetili muzeja kad treba na novi mandat misliti.
ajanu retardu odgovor da ja i direktor tebi ajane redovno ***o kevu u bulju...i moram ti reci da je zaista prava kurva....kao i tvoj tada kojeg pasovic ponekad isto odraduje...a mozda i finci...i sejdic...sa cigojnerskim kurcem...jos ti tatu nisam jebao ali dode i to vrijeme....ljubim te....a pasovica mustafica i purivatru i tebe nasadim na *** koji za tvoju amu kurvu nije anonimus jer ga ona jako voli
koliko li jebi osigurao da moze u stocu punit kafanske budjete
Ima li ista od onih Turcina koji su se okomili na Erdogana , hizmeti kako se zovu vec i koji dolaze u Bosnu, de nam malo o tome?
Ni ti sam ne znaš šta si htio da kažeš
smjenili su covjeka koji je branio kolektiv jer ista bagra SDA kojoj pripada i ovaj frljo retardirani nije od 95 rjesila status zemaljskog muzeja a na direktora je vrsila pritisak da nakon neprimanja plata 3 godine ne 3 mjeseca nego 3 godine otvorio muzej da bi se sakrila BRUKA drzavna jer im dolaze ino delelgacije za 100 godisnjicu pocetka prvog s rata a direktor to nije htio jer su obecali samo 1 platu koju bi isplaili kako i sam frljavi degen kaze do kraja fiskalne 2015 godine...naravno kada je on odbijo da igra po direktivi bagre iz SDA i SDP tu se nasao HOMO PERFORMER koji ga silno voliti primiti u plagijatorsku guzu Haris Pasovic koji ima provatni teatar koji dryava finansira sa 200.000 KM godisnje i kockarski klosar i bijednik zidovski sljam Jakob Finci koji ima samo jedan zadatak da Hagadu sto prije posalje u NYC kod svoje cionisticke brace kako bi se ista ukrala i otudila i oni ce dalje postaviti nekog direktora koji je blizak kriminalnom gangu iz SDA da otvori muzej cim prije
Joj jesi ti ljuta :)
ljuta bas hahaha.mora da je direktova ljubavnica,pa ga toliko brani.podmazao je direktor muzeja hahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je jedan veliki poraz, da se ova institucija spusti na nivo entiteta.
nije,nego se ,,dize,, sa nivoa kantona :)
I tako nas Kaplan preljeva opet iz supljeg u prazno,laze i obmanjuje jadne gradjene pred izbore nebil time dobio koji glas na izborima koji su nam tako blizu..
ne treba tražiti suglasnost od rs-a da nešto nosi prefiks bosansko. upravo to u velikoj mjeri uništava ovu državu i ne da joj mogućnost promoviranja i napretka. oni ako ne žele biti dio institucija koje nose prefiks bosanski ne moraju, niko ih ne tjera na to. ja sam na primjer planinar, zašto moram imati dozvolu planinara iz rs-a da osnujem društvo planinara bosne i hercegovine. ustav me na to ne tjera jer sam konstitutivan na svakom djelu ove države. oni iz rs-a ako neće biti dio tog društva ne moraju.
Vazda oni koji najmanje ucine, zele da se najvise zaslade! Evo vam primjera!
E moj Kaplane ako ti budes bilo sta osiguravao siguran sam u to da od toga ce samo ostati mrvice koje nece biti dovoljne nizasta.Zato kani se suplje price ..
Sa Kaplanom ta vrata mogu samo ostati zatvorena.Kultura i nema bas neku buducnost sa njim.
Sad Kalpan pametuje, nakon sto je neko drugi odradio sav posao...
Najbolji ministar u Vladi, realno. Pravi patriota koji ide svaki petak na džumu a ne kao neki.
Šta si ti spasio balavac?? Da ti nije stigla naredba od Vlade Federacije, uradio bi ti... po ponašanju se vidi da ti institucija kulture očima vidio nisi, zalut'o u fotelju.
ne zanim njih muzej ni 2%, nego je ove godine obilježavanje 100 godišnjice ubojstva ferdinarda pa radi svijeta moraju otvoriti taj muzej pod svaku cijenu, realno ovo je odgovornost državnih službi, a ne entitetskih. nema napretka u ovoj državi dok se unutrašnje uređenje države ne napravi tako da država može funkcionirati. mislim da će uskoro evropa donijeti odluku o tome, a ovi naši će je provesti i tu odluku proglasiti kao rezultat pregovora.
Kazu nece nikad prestat glave da nam pune, sve dok je ovaca nece falit vune...