Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKO I TREBA da se otvori to je muzek simbol Sarajeva.
ako je od Kaplana i SDA, vjerovatno će mesdžid bit novi dio muzejskog sadržaja... jer, mislim, ima li išta bolje nego nakon obilaska muzejskih eksponata otić i drmnut čelom od pod uz mrmljanje na arapskom?!
ko i obicno, malo SDA govno! potrebno je i ovo sada ispolitizariti. nemojte vi "pomagati" oko muzeja molim vas!
jeko kaplan?
Veoma mi je drago sto je drzava odnosno vlast Federacija BiH pocela da misli o ovim stvarima , i nije me briga ko je ciji, iz cije je stranke, veliko mi je zadovoljstvo sto ce se otvoriti vrata institucija kulture a pogotovo Zemaljski muzej, jer nigdje na svijetu muzej nije zatvoren nego kod nas. Dosta je vise prepucavanja izmedju stranaka, vidim da su to ova dva mlada politicara shvatila i pocela nesto zajedno pokrenuti!
Ministar KAplan,haha,to je isto kao Ministar Ekrem Jevric,taj nivo inteligencije.Ali nista cudno za kadar SDA.
Svaka cast :)
Ma *** muzej,mozel se kakva kladionica tu otvorit ?
Biće ove predizborne godine mnogih otvorenja koja će da potraju do 20.10.