Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo je, kao, neka vijest?
Nunu mu osmijeha. Ko da mu Je Tito krepani dao da ga u paksu poljubi maloprije
ovaj je komunjara historicar . Al za pocetak odlicno da dodju iz svijeta. Jer imas historicara pa i arheologa, restauratora itd koji bi svojim donacijama univerziteta zarad prakse mnoge nase starine restaurirali djaba .. samo im treba dat.
Mogu mislit sta baliska djeca uce u skolama. Bosnjaci se se evo spominju. 🤣 mi smo bili bogumili i mi smo se turcili. Hahahahahhaha
Jarane, modernizam je mrtav i raspo se.
Yao shto sere!
Ovo je isto neki kao i Ramiz Salkic
@goggs Sto ne cestitas vise??
Ovom vrijedi samo ono što je napisano na ćirilici i što dolazi iz SANU kuhinje.
Sta je sa piramidama u Visokom? Hoce li iko od vas historicara istupiti i ljudima otvoreno reci zasto je Visocica proglasena nacionalnim spomenikom i zasto su prekinuta iskopavanja najvece piramide na svijetu?
E super to nam baš treba, hoćemo li to sad izvoziti? Istorije imamo i viška...
U četiri dana oko 70 historičara iz postjugosavenskih zemalja, -------------------------------------------------- Manite se vi ovih lazova i faslifikatora. Dobro je znano da su srpske i hrvatske historije pune lazi, falsifikata, lovackih prica i supljaka.
Pozivati te budale, lazove, petljanere, kreatore laznih historija u Srba i Hrvata, sramotno. Ni jedni ni drugi nisu imali srednjevjekovnih drzava, a kad ih cujes, covjek bi rekao da su u Muri i Moravi bili parkirani nosaci aviona u srednjem vijeku. Bosna je i za jedne i za druge drzava koja ima hiljadu godina drzavnost.