Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, ovo je fakat umjetnost. A inače su arapska slova ubjedljivo najljepša.
Samo naprijed momčino! Tvoji radovi su odmor za oči. A ime ti je također prelijepo.
Jesu li svi Hadzihotmejlici sufisticirani sihrbazi?
Hajjemailich ;)
Nek svako radi ko šta želi sve dok ne ugrožava drugog. Vidim ovdje svakakvih komentara. Dajte ba ljudi, relax :D
Hos u bulju
mladiću, velika je karijera pred tobom, treba nam više ovakvih poduzetnika i intelektualaca... baviti se arapskim slovima i simbolima u sred europe, drugog kontinenta... bolje bi ti bilo da si ucio kineski pa da mozes tetovirati seljake i zivjeti od toga..
prvi put cujem ne za kaligrafiju vec ime...abdulhak..interesting
To je vrsta umjetnosti. Sretno mladi umjetniku.
Kaligrafija je umjetnost koja se u BiH ponovo rađa ------------------------ Koga boli quuurac za tim? Sino izucavaj nas maternji jezik, pa i njegovu historiju i proucavaj kad su recimo vlasi tacno poceli krasti nas sveti bosanski.
Krasno.dobro jutro svima.kad otvorim klix pomislim da je ovo neki libanonski portal!!!
Za umjetnost žive mnogi. Od umjetnosti samo neki.
Za umjetnost žive mnogi. Od umjetnosti samo neki.
Ljudi lete na Mjesec, tehnologija krupnim koracima napreduje. Nikog u svijetu više ne interesuje, niti je bitan nečiji rukopis. Đaci, studenti, naučnici u svakom momentu mogu pristupiti svakoj bazi podataka... A ovaj šara kistom po papiru i od toga nauku pravi. Ovo je popodnevni hobby. Haj'te, intervjuišite i mene. Znate kako sam neki dan odsviraocAnđele od Azre, wooow...