Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skenderija slavi i ja treba da platim kartu da bi Skenderija proslavila jubilej. Dodjite na proslavu i ponesite šta za popit i pojesti. Sram vas bilo. Da dam 30 KM za Macu !
@SA67 Ovi što lupaju minuse.... drago mi je što su za porodicu od 4 člana dali 120 KM. Vrijedi Maca i pet put više,hahaha..Eto vam pa ga gledajte!.
Sarajevska raja, iz Hrasnog, čitav rat proveo u Sarajevu...
Ovo se zove pripremanje javnosti na novog ministra kulture KS. Gdin Dragan "Ha vlada ovo pare đe ništa šta s reko to kae ne mogu ja kome bolan futavac nemoj date i on to zviz ode lagano nema kod mene" Marinkovic.
jedan od umjetnika al bez dlake na jeziku...
Meni on nekako vazda lojav, nedovrsen, ko da se nije okupao, sav zasukan 🙄