Centar Skenderija
0

"Kakva ti je žena, takav ti je život": Predstava Dragana Marinkovića Mace večeras u Sarajevu

A. P.
Nakon Beograda, Zagreba i Zenice Dragan Marinković Maca svoju autorsku predstavu "Kakva ti je žena, takav ti je život" dovodi u Sarajevo.
Večeras od 20 sati u dvorani "Mirza Delibašić" u povodu 50. rođendana Centra Skenderija publika će imati priliku da vide predstavu za koju je osmišljena posebna scenografija.

Odgovore na vječna pitanja o odnosu između muškarca i žene Dragan Marinković Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Dragan Marinković Maca (Foto: D. S./Klix.ba)
Dragan Marinković Maca (Foto: D. S./Klix.ba)

"Kakva ti je žena-takav ti je život" predstava je koja će vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnim, poručuju organizatori.

"Komentari i reakcije publike su sjajni, iznad mojih očekivanja. Znao sam da je predstava dobra, ali da je toliko dobra, to me iznenadilo. Ali, to je tema koja se tiče svih nas, prožeta je mnoštvom emocija, bez obzira što publiku u nekom trenutku dovede do suza. Priča govori o muško-ženskim odnosima iz svih uglova, oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo", kazao je Marinković u nedavnom razgovoru za Klix.ba.

Karte po cijeni od 15, 20, 25 i 30 KM možete kupiti na kupikartu.ba.

Svi korisnici Visa kartica će od sada moći uživati u odabranim događajima iz svijeta umjetnosti, muzike i sporta koji se nalaze u ponudi visa.kupikartu.ba, i to uz 15% popusta za online plaćanje.

Iskoristite sjajnu ponudu od 15% popusta za plaćanja Visa karticama na visa.kupikartu.ba i zauzmite svoja mjesta na aktuelnim događajima u vašem gradu!