Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Švedskoj su se borili i izborili da rade dnevno pet sati.U BiH su se izborili,od mogućih 24 sat da rade 25sati i u prošlom i u ovom režimu.Svaki radnik ako doživi penziju ima dupli staž jer je uvijek radio preko radnog vremena, ali mu oni i ovi kriminalci spakovali takozvanu zagarantovanu penziju 425 maraka da što prije crkne.Ovakva kakva je i kakva je bila,da Bog da da je ne bude.
Nije tako. Balkanci su sampioni u opustanju a ne u radu. U titislaviji ljudi su radili manje sati nego u vecini tzv zapadnih zemalja i isli su p penziju mladji nego u vecini tih zapadnih zemalja (zato je titoslavija propla). Drugo, pogledaj koliko radnih sati rade Amerikanci ili Japanci pa uporedi to sa Bosnom.
niko ne mrzi sarajevo tek tako,nego isključivo po zasluzi, ali, vi, sarajlije (pogotovo rođene), previše volite sami sebe, a, druže stari, nije općina centar nikom izvan nje bitnija od drugih 10, naprotiv - to je jedini razlog zbog kojeg vas ostatak bosne eventualno ne podnosi, zato što je sva vlast u sarajevu, što sva para ostaje u sarajevu, što se ponašate prema svom kantonu kao dodik prema rs-u...
a i te pare aro ostaju u sarajevu sarajlije nemaju ama bas nikakvu korist i dalje rintas za 400km,u sarajevu samo lopovi imaju korist
@pegazus Sva vlast je u Sarajevu zato što je glavni grad i ne vidim nikakav problem. Problem je što tu vlast sačinjavaju seljačine koje su dovukle guzove u Sarajevo da bi lakše mogle krasti državu. Sarajlije nemaju (bar veeeelikom većinom) ništa s tim jer smo i mi pokradeni kao i vi koji niste iz Sarajeva. Ima tu svakako i kompleksa "manjeg mjesta" koji svakako doprinosi toj vašoj mržnji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Švedskoj problemi... ZDRAO
...yebiga, nije valjo sustav. nisi smio lajat. eo, sad svaka humanoidna prikaza laje & bljuje. i, kake fajde?
Ma dosta mi je više i tite, dokle će se više spominjati lažni idol
ODLIČNO!
Da da nacija sarajlija. Poznata nacija
Zadnje sranje u Svedskoj je bilo 1814. godine. Srbi bi rekli: Jbes drzavu bez ratne historije, herojstva i junastva.
Niko nije ćero kralja Gustava da se kači s Rusima. Isto važi za Napoleona i Hitlera. Prije ili kasnije Ruje te emancipuju.
hrabrost i junastvo?!?!?! Sto me nasmija... Ti zajedno sa "drinsky" u vicomane...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
te na izlet te malo namore.. kad se probudim kazem , bosnjak nije alija sirotanovic da trazi vecu lopatu, bosnjak je alija izetbegovic koji je u pobjedama ponizan, u porazima ponosan!! batalite ljepotu toga vremena jer nemeres u albumu nac dvije slike za dvije godine zaredom da se je sirotanovic na moru slikao. jel se slikao??
@VandelayNo2 ko u spanskim serijama.. svu bi da budu u glavnoj ulozi a niko ko ona kucna pomocnica.
@VandelayNo2 hahaha gazi te klix.. ljude najvise boli kad ih udaris istinom.
Protesti zdrao´ !
na transparentu napises.. hocu da radim ono za sta sam spospoban!
nedo bog ako ti nadju poso stas onda??
au pm,a sad nama salju i kurce nam se jos kad dodju ...