Komentari (285)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi Hadzibajric odmah ovo dao carsijskim bilderima kafanu da otvore.
E pa ispred ovih vrata ljeti se postavi bašta obližnjeg kafića
Pomirili su se sad su “haveri”. Ima jos bildera i “sprrista” hrvaca sa bastama ispred ekonomije koje niko drugi nije mogao dobiti i hotela oko katedrale te prodavnica na ferhadiji autoprevoznika sa Vratnika. Ma jerane. Daleko im kuca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kol'ka je kvadratura? MoRel' se šiša ubacit', il' još bolje folkoteka!? Rekti.
@NoridOpetUdara UDARIM TI MAMU DERIMOM PO ČELU, KAD TE TAKO LUDOG OKOTI, JESIL TO OPET ŠMUGNO IZ JAGOMIRA???
@NoridOpetUdara ne udaraj opet, zabole nas glava od tvojih gluposti
https://www.klix.ba/magazin/kultura/majo-dizdar-fondacija-mak-dizdar-je-nelegalno-stampala-i-promovirala-kamenog-spavaca/171213094 Gorčin je varalica evo izjave Makovih sinova
Bakir krivac za sve jel Tako?Samo pitam
Laze jbo mater Gorcin! Ček ček naći ću njegov brat dao izjavu da je Mak tu živio svega par godina i nije napisao ništa a da ovaj Gorcin na prevaru nešto radi. cek naći cu
https://www.klix.ba/magazin/kultura/majo-dizdar-fondacija-mak-dizdar-je-nelegalno-stampala-i-promovirala-kamenog-spavaca/171213094 eto ga ,varalica
Kao prvo Mak nije bio u SDA, nije bio Mladi Musliman a bogami ni u IZ kakav glavesina. Da je ovo slucajno bilo nekad vlasnistvo IZ bilo bi vraceno po hitnom postupku. Neka Sarajevo ima skolu koja nosi ime ustase a i ulicu Azize Secerbrgovic koja je mnoooooogo zasluzna na polju kulture i pjesnistva.
Baš me iznenađuje naziv "hiža" za kuću! Za one koji ne znaju, tako se kuća naziva u Zagorju (Hrvatska) i to je lokalizam... Nikako mi nije jasno zašto se u naslovu pojavljuje ta riječ?
A što se ne zove Makova kuća???
Izvinite a koga se to SDA nije odrekao? Sve sto ima i milimetra kosenja sa Islamskom Deklaracijom oni su se odrekli! Trebao bi nam kapacitet Britanike da popisemo sva velika imena koje je SDA otjrala iz BiH i Historije! Ali zato imamo Armina Muzaferiju masalah!
Pitajte Jevreje kako se to radi....samo nauka, rad i reklamiranje na svakom nivou. Kod nas samo seljakluk, narodnjaci, kafane i politicko preser#$%vanje...sve ostalo u drugi plan.
Sramota me proci kroz carsiju tako mi Allaha..
karachi....itd a ti onda ne prolazi! ionako tamo više nema sarajlija!
Jasno je ko dan da Mladim muslimanima, Aliji, Bakiru i SDA nije bitna Bosna i Hercegovina, niti Bosanci i Hercegovci, nego da im je prva stvar Islam i muslimani.Sve dok je tako, nema nama drzave. Sjetim se jednog lokalnog politicara SDA koji je radio u javnoj upravi i koji je rekao: sva sreca da BiH ispade sa svjetskog prvenstva u Brazilu jer se sada mogu u miru posvetiti postu i Ramazanu. I takvi bi da prave drzavu.
Ne bi oni da prave,nego oni prave takvu državu!
@grunf5 Oni su sebi već napravili državu. Piši propalo.
Kultura i civilizovanost su umrli onda, kad su nam prodali pricu o demokratiji i raspadu juge... proci ce jos 200 godina Maka Dizdara, a mi se necemo pomjeriti sa mjesta... Kod nas djeca na priredbi pjevaju folk pjesme, a oni koji recituju i citaju knjige su streberi... umjesto da ljudi uvide problem i razmisle o buducnosti, ovdje se isprdavaju cinjenicom da nasa kultura izumire...zapravo umrla je vec odavno.
@ante k Tebi pasu samo domoljubne pjesmice ala "evo zore evo dana" i naravno Tompson . To ti je vrhunac kuture auuu umal ne zaboravih i pokoja ganga i sijanje.
Samo nargila barovi i lopovluk, idi Gorčine neđe dalje ako boga znadeš.
Ima li Majo Dizdar u tome tala?
pokusaj da se preko Maka uvali na dobru lokaciju na carsiji https://sarajevo.travel/ba/sta-raditi/luledzina/698
https://www.klix.ba/magazin/kultura/majo-dizdar-fondacija-mak-dizdar-je-nelegalno-stampala-i-promovirala-kamenog-spavaca/171213094
Gorčin, inaće tipično bosnasko, ime bi da živi malo na račun Maka pa se ljuti što nije shvaćen.
ne znam kako da ti kazem al jeste bosansko ime da ne moze biti "bosanskije"..to sto ti istoriju zemlje znas od 90e je najblaze receno jadno..
Nemoj te ga on misli da je Hasan bosansko ime hahahah