Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatnog doba svuda u BiH kad su ljudi bili sretni, bili zadovoljni, bili zdravi, imali posao, imali besplatno obrazovanje,imali besplatno liječenje, kad se mogla religija ispoljavati primjereno državi u kojoj su živjeli, umjereno, lično i u krugu porodice kakva religija i treba da bude... ali nekima je i to bilo malo. I sad svi živimo otužno i jadno.
Nije to bio samo najljepši grad na Neretvi, već u BiH,a sigurno i među 5 najljepših gradova EX YU, ako ne i najljepši !
Grupa jugonostalgicara, nista vise.
@BitLordz Mozes ti to nazvati kako hoces, ali to je nostalgija za boljim vremenima.
evo izgleda da im i Zeljeznicar isto tako pomaze da se sjete zlatnog doba! :P
tko nije tada zivio nikad nece spoznati...a tko je prozivio njeme ni netrebaju slike
Pokusali su Juzni srbi zatrati islam u Hercegovini, ali nisu uspjeli.Selam za Mostar, grad heroj, koji se odbranio iako su ga svi izdali.
Bilo je stvarno dobrih treba u Mostaru, samo im ne smiješ dozvoliti da progovore...
Kahva kad se zakuha , fildzan se ostavlja , ako ko naide jbg jer to je raja iz Mostara.
Sto se samog izgleda tice tu nije samo rat/politika kriva...Po meni je najveci Problem savjest građana,smece se svuda baca,sve novo sto se i napravi (kluge,djecja igraliste)odmah se unisti...parkira se na zelenilo, nema vise Ko prije akcija ciscenja, zasađivanja(ucenici)..uvjek nam je neko drugi kriv ...itd
Zato je Pika zadao veliki znak 'Terasa' u sred Starog grada
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ea/Stjepan_Radic_in_Mostar%2C_1925.jpg Evo jedna za CIDOM.
U Sarajevu stanje redovno. U Kabulu, Kalkuti, Lahori stanje bolje nego jučer. https://www.airvisual.com/world-air-quality-ranking
Mostar nije grad od '92 pa do dana današnjeg!
Ove seljacine sto su dosle u Mostar i ponašaju se kao u svojim pripizd.inama, ne mogu srušiti sjećanja Mostaraca na najljepše doba. Sve je bilo puno cvijeća, dobrih odnosa i prave raje, normalnih vrijednosti i mostarskoga duha..danas su tu konjoglavi ruralci sa okolnih sela naviknuti na balegu i brabonjke.
hjoj zlatno doba, Alija se u grobu okreće