Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pet punih godina držala je kundak puške ruka vojnika. Ona je bila prinuđena da dotuče voljenog psa: ruka lovca. Ona je čitav život zadavala udarce: ruka boksera. Ona čitav život prinosila ustima čašu: ruka pijanice. A evo i sretne ruke koja te dvadeset godina miluje. Evo i sretne ruke!
ko je ovaj grobar?
pokusala bih ti odgovoriti, ali cisto sumnjam da bi propuh u tvojoj glavi izasao s tim na kraj!
Sto se ne mogu komentarisat ostali članci vezani za drugi maj. i grad Sarajevo. Mi smo najgori narod koji postoji, sve jako brzo zaboravljamo, dušmani su pokusali uzeti nas grad, pobili našu djecu, naše majke,očeve .. i mi se jos uvijek nismo opametili.. Rodjen sam 93' na Logavini, ja se nadam da ce osveta doci kad tad, zelim taj dan, a ne da zivimo zajedno s njima ..