Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze sačuvaj :) @Shiba druže. Pozdrav. Nadam se da sve ide po planu. Ja sve slabije mogu čitati ove gluposti po klixu :)
A to je ona što je onomad izjavila da se ne razvija ko osoba :D haha https://www.youtube.com/watch?v=kCQW0nXDgr8
hoćel neka pobijedit a da nije bula? ikad?
Prvo, ja ne znam koju je književnost autorica čitala kad ustvrdi da je smrt "najteža" tema u književnosti. Ona je najviše upotrijebljena tema poslije ljubavi... Drugo, smatrati sebe kulturnim ambijentom... Treće, bolje je bilo bez komentara, jer autorica očigledno bolje piše nego što govori.
jbg, volimo da boli
Kad se vec odlucite da nosite hidzab, nosite ga kako dolikuje! Ne neke kvazi modne izricaje, vidi se vrat, ili usi ili neke " konstrukcije" na glavi praviti. Zna se brate kako muslimanke, bosnjakinje maramu nose! Ovo nesto kad vidim muka mi!
i to je vrhunac poezije?
sramota više..ali kada bolje razmislim pa i ne može bolje ovo je vrh Bosanske poezije
Koščice?!