Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci nemaju slavenske korijene. Morali bi i Norvezane i Svedjane natjerati da budu sloveni, kad bi natjerali Bosnjake da budu sloveni.
Kakve korijene imaju? S Marsa?
@Hilmija nema korijene koje padnu nekom napamet, vec one koje DNK dokaze da ima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jos da budete fer pa da kazete da prva Juga uopste nije bila ideja Jugoslavije vec ideja Velike Srbije, i to sa srpskim kraljem na celu. Druga Juga je odgovor prvoj ali zbog istih imperijalistickih nagona Srbije i ona je propala. Utopija koja je uvijek sadrzila Srpsku hegemoniju u kontinuitetu.
Bosnjaci ako govorimo o njihovom progresu, su napredovali vise za vrijeme Austrougarske nego za vrijeme prve Jugoslavije. Prva Jugoslavija sa Agrarnom reformom je bila apokalipticna katastrofa Bosnjacima ravna genocidu. U drugoj Jugoslaviji jesu prosperirali ali su na kraju to i skupo platili 90ih godina
Da se ne zaboravi da je danas 29 novembar, Dan Republike! https://www.youtube.com/watch?v=XmvuEntNqBk
svi smo mi poturceni ili pokatoliceni srbi