Predstavljen 2. album strip serijala
0
Junak Amnezija je krenuo u nove avanture
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima u Kriterionu kupiti i prvi i drugi album
Gdje se može kupiti?
nazalost, ovi mladi autori nemaju gdje da objavljuju. emir / ako je to odgovorni urednik emir vucjak/ je jedan od rijetkih ako ne i jedini koji na svojim stranicama daje prostor domacim autorima stripa. nekada u titino doba stampani mediji su vrvjeli od stripova i karikatura i od dobijenih honorara se moglo fino zivjeti. tirazi su bili ogromni, za razliku od danasnjih, pa vjerovatno autori stripova nemaju neke fajde od objavljivanja.
Emir će to pomoći finansijski, može on to, i preko mrtvih će da gazi da se strip objavi.....
zasto ovako malo posjetilaca na promociji? ipak je i strip umjetnost pa je grad mogao izdvojiti sredstva da se ovaj album odstampa u sarajevu.
Jeko Njesra ocm !!!
zajeba me ovaj prije
Nije da sam perverzan, ali ima li igdje scanova ovog stripa za download ?
drugi
prvi