Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pejakovic=car
kralj, šah... (nije što je Travničanin :) )
I ovaj pejakovic je lopov i smrad od covjeka kakvog na daleko nema udara na tv neku emisiju od bijedi vozi mercedesa od 200.000 i druzi se sa emirom kustiricom cetnikom najvecim i prica za njega kako je veliki covjek ma evo ti k..... pejakovicu jado jadni
Covjek kako stari sve vise postaje dijete. Nikako mi nije jasno kako je Pejakovic dozvolio da ga Kusturica navuce da ucestvuje u otvaranju Andricgrada. Njega, Pejakovica, koji se uvijek zalagao za Bosnu. Andricgrad je jedan veliki projekt mrznje. Cilj izgradnje tog kompleksa je da se mrznja prema bosnjacima ovjekovjeci. U njemu ce se izucavati dijela onih koji su lose pisali o muslimanima. Npr Njegos, Beckovic, jednim dijelom Andric. I na tom otvaranju je Pejakovic sijedio u prvom redu.
budala i prostak.
Return of the king! Povucite se sapunjari tipa Bešlagića tamo gdje vam je mjesto.
"Svi mi plasiramo priče o Sarajevu i oko Sarajeva, a nikom nije palo na pamet da se popne na Pale i napiše priču o dešavanjima o tome". Reče Pejaković kako trebamo valjda razumiti što je dželat bio dželat dok je ubijao nevine ljude. Ili možda po njegovom nisu nevini dok su Bošnjaci uglavnom. To je ona ista priča trebalo je razumiti i Njemce i saslušati i njihovu stranu. Sve stoji svaka strana ima svoju priču ali priča ima svoju logiku sve dok ne krene ka masovnom uništenju svega što je ljudsko. Onda prestaje logika gosp. Pejakoviću.
Prije svega LJUDINA
Iza barda bh. glumišta Josipa Pejakovića je 45 umjetničkog rada.... VALJDA GODINA KLIKSERI, GODINA.....
sjeca li se iko njegvog performansa MOTORKA,oooooo prejako
Sta ima Josipe sa tvojom kcerkom jesi je uspio ono ubaciti na dobar polozaj u ime naroda
andric koji ti je djavo vise, to priznajes da si gay