Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno gospojo Andjo!Znamo to ali ipak hvala ti! Takvi smo ti mi Bošnjaci neovisno o vjeri! Zivjela Bosna,zivjeli Bošnjaci,zivjela Andja nasa jaranica! :)
E moja Angelina da ti samo procitas komentare na klix-u brzo bi ti promijenila svoje misljenje o nama...
ja sam glupavi mali titoid četničkopartizanske orijentacije, ne zamjerite što veze nemam o historiji Bosne i Bošnjaka, šta ću kad je mene naučilo da je Svijet nastao 1946.
Hajd ne prdi, glupavi titoidu
Hajd što je ovaj narod glup pa slavi prolupalu narkomanku koja u najlošijem filmu ikad snimljenom prikaza Bošnjakinju ko zadnju k.ur.vu., ali dokle ide to samozavaravanje - reći za nju da je lijepa, pa još prelijepa, mislim, fakat za grohotom se nasmijat :D
ŠUPLJA :P
Angelina Jolie dama sa stilom...
Ima Bosna i talentovane politicare ,koji se razumiju u nju kao ja u nuklearnu fiziku,ali zato su eksperti da prave krize u drzavi i da nam nema napretka iducih 100 godina ...
Anđo, usvoji me! lol
Brate ne možeš nikako reći \"Takvi smo ti mi Bošnjaci neovisno o vjeri\", jer izraz Bošnjak se vezuje direkto za muslimane. Znači ako hoćeš da kažeš neovisno o vjeri, onda moraš upotrijebiti izraz Bosanac, a ne Bošnjak.
jel donijela sandale za djecu 24%. heeeeljp baaaaszniiiiaaaa, eeeljpp.
@Bob-Bosanac E moj druze, kome ti ovo prezentiras i objasnjavas??? Pa bosnjo i dan danas misli da je chevap najbolje jelo u svijetu, koliko je priglup, a ti mu pokusavas da objasnis svjetsku politiku, i ko i zasto ovu k.u.r.a.v.u voda po Bosni....hahhhha Jalov ti posao, jarane, jalov....Beskorisno......
DE RECITE NAM JE LI ANDZELINA (TIPICNO ISLAMSKO IME) DOBILA MENZES I KAKVA JOJ JE STOLICA JUTROS, JE LI MEHKA??? I JE LI DJEKO POSHO NA VAKULTET....JADNA MAJKO DRZAVE U KOJOJ SU OVO UDARNE VIJESTI....
Nek se smrtno opici kome se nije svidio prvi komentar. To sto sumnja u sebe, neka zadrzi za sebe. Hvala lijepo.
@ 123 Zivjeli Bosnjaci??? Mislite Bosanci? Izraz \"Bosnjaci\" je veoma vjerski obojen. Ako zelite reci zivjeli ljudi iz Bosne, neovisno o vjeri, onda ste mislili na Bosance, ne Bosnjake. Kada cemo nauciti razliku?
eto to mi nismo znali hahah -.-\'\'
Ljubomora smrde ha, znam tesko je to, bice i kod vas ovakvih desavanja za jedno 500 godina, valjda do tada napravite aerodrom.