Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo baš jedno Jasenkovo djelo krasi moj dnevni boravak 😀❤
Neretva i Drina, dvije ljepotice zelenoplavih ociju , kad ih pogledas, izgubis se u njihovim dubinama i ostanes opijen cijeli zivot .Iz toga bosanska dusa Jasenkova , crpi inspiraciju koja obogacuje ovaj svijet .
Jasenko je odlican lik. Ima jedna (istinita) anegdota za njega. Covjek mu u njemackoj narucio da mu nacrta stari most. dosao covjek po sliku, vidi jasenko da lik nije zadovoljan, pita ga sta je a ovaj mu veli: “most je ok, al nema mehine kuce!” a jasenko mu odgovori: “nema problema, dodji popodne u 5, bice kuca ...!” :-)
Goražde grad heroj u svakom smislu. Nepobijedivi duh Bosne i Hercegovine izražen uljem na platnu
Majstor je nema šta
Prelijepa vijest, sve najbolje u daljem radu