Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok pametan razmišlja o životu,budala ga proživi.
Gotovo je sa ovom državom, ili će na preustroj ili raspad, dok su političari uhljebljavali svoje sijali sjeme mržnje, nepotizma, lopovluka i korupcije. Sad je to sve primilo se i raste, ako se uskoro ne posječe, nadrast će nas, i mi ostali ili odlazimo ili ginemo. Neka nam je sretno.
Kad mislis, ovim na vlasti smetas.Kazu nije nase da mislimo.Takva vremena dosla.Sreca pa tamo gdje idem pitaju I te kako sta mislim.Ovde samo mislim kako skupit pare za ispis drzavljanstva svoga I zeninoga.
Misle ljudi ali poput glumaca rade kako im režiser komanduje.
BALIJE SU NAJJACI FAKE MULTIKULTI SVE FOL TOLERANTNI A SAMO IM DAJ MALO PROSTORA DA TALIBANUJU ODMA BI SVE ZAPALILI
Maajjmmuunneeeeee!!!!!!!
300 000 glasova za dodika tko je glup ili se pravi glup?
Sta ima da ne razumije?. Lakse je biti glup. Razmisljanje zahtijeva mozdani napor.
Bakir i Čović lagano odlaze sa scene, preuzima ljevica i multinacionalne stranke, a vjerujem i da će Dodik za 4 god.nestat sa političke scene, jer dosta je narodu ovih goveda što ih na dno vode a oni ko holivudski glumci žive!!!
Tako govorite svake 4 godine 20 i kusur godina
Mozak troši cca 20-25% kompletnog kiseonika i šećera u organizmu i to kad je organizam u mirovanju. Možeš mislit' kolika je potrošnja kada nešto konkretno "radi", tj. razmišlja. Eto zašto.
Jednim dijelom si Dodiče i u pravu, ali Vi Srbi gore živite u RS-u svidilo se to tebi ili ne - statistika govori a ja vjerujem u argumente!!! Bolje su plate u Federaciji nego i u RS-u i u Srbiji...
@Mirza82 Znam da su u zdravstvu vece. Konkretno ljekarima plate vece za 300-400 KM. Razmisljam da potrazim posao u Federaciji.