Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostar je dugo vec fasisticki grad.Tu su fasisti sve tri nacije tako da niko ne treba lopticu bacati u dvoriste drugih.Krenite od sebe,sagledajte prvo sebe .
Slobodni dio Mostara je upješno odbranjen od posrbljenih i pohrvaćenih izdajnika sluga beograda i zagreba. Ti izdajnici predstavljaju smetnju i otežavaju položaj Bosne i Hercegovine
Koje su privilegije imali nosioci partizanskih spomenica ovi današnji borci su mala maca za njih.
Jes, jes...Poslije Bleiburga, u periodu 45-48, na potezu od Livna do Ravnog, "nestalo" ( iz kuca odvedeno ) 30 000 hrvata!Hebali vas partizani!
Mislis fasistickih saveznika?Nazalost ostalo ih je vise nego sto je trebalo a to je dokazano 1993 UZP!!!
Dio Mostara je okupiran i hdz je prenimenovao imena ulica po zločincima. Ta okupacija nije toliko strašna koliko je strašna mentalna okupacija pohrvaćenih masa. Izvor tog zla je zagrebački ustašluk hdz i njihove slige
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra tri brata dala.