Turski kulturni centar u Sarajevu
0
Izložba Lejle Kreševljaković
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruku na srce likica je paglu ko tocak. Meni kad je dosla kao asistent jarane ja se sj.e.b.o al fakat - sramota ba koga uposljavaju. Kako su je zaposlili ocigledno je na prvu. A koga god od studenata pitate nece vam drugacije tvrditi- jer je to jednostavno tip osobe koja vas zadivi kolicinom gluposti koja navire iz nje. Al je cinjenica da je likica skontala sta i kako prolazi kod nas. I to s kim radi, za koga, zatim ova izlozba, samo su rezultat njene sposobnosti kome i kako da se dobro ulize. Ja joj ne zelim nista lose u zivotu, samo iznosim svoje misljenje, a ko se ne slaze ja mu predlazem samo jedno - pitaj bilo kojeg studenta na arhitekturi!
Jel vas navuklo prezime na epic fail? Znaci nema veze sto je studirala na 2 fakulteta, treci zavrsila, magistrirala, radi kao asistent, sad je doktorant, uskoro ce bit profesorica, a ima 34 godine? I nema veze sto saradjuje sa Strausom 12 godina, i sto je on recenzent izlozbe? Nema veze sto je Straus jedan od najvecih arhitekata u BiH svih vremena? Nista nema veze kad si nesretan. Fail. Epic one.
Jarane, mi na faksu smo proglasili LK- jedinica za glupost. A vjeruj nije bez razloga. A sva ta suplja \"postignite u pola sto i ona\" - ispod ponosa mi je da postizem stvari na njen nacin. I ptice na grani znaju vise o arhitekturi od nje. Svako ko je ikad imao priliku da slusa Lejline nebuloze zna o cemu pricam i zna o kakvom se degeneriku radi. Pozdrav
kompleksi su cudo... ljudi, pokusajte sve uraditi sto je i ona, pa onda raspravljajte... :D prije svega, posjetite izlozbu... ne mislim da je super-hiper-mega-predobar arhitekta, ali radovi su dobri... ne laprdajte gluposti, nego knjige u ruke i potrudite se da postignete barem pola... :D
Jeste, mora da je sarajevo-x u zavjeri protiv doticne \"arhitektice\" hahaha
Vidi se da Sa-X ne objavljuje ni jedan pismen komentar koji argumentirano i afirmativno govori i izložbi i autorici. Moj današnji komentar jednostavno nije bio objavljen. Nije prošao kontrolu administratora ili je obrisan čim je postavljen.
Vidi sto Lejlica vrijedno pritisce unlike na sve komentare koji joj ne pasu hahahahaha
Je li ovaj članak ozbiljno ili se vi zezate? Da nije bilo rata prodavala bi karte u muzeju
svaka joj čast , pustite priče o porodičom stablu, svako ko misli da može bolje neka skupi 50-60 \'trajvanskih i bus karata\' i neka napravi izložbu sa ovako autorativnim imenima. čestitke na uspjehu.......
Cestitam Lejlice, svako dobro od A....
Ibro, ne kontam ko se pretvara. Kasno je sto ce lejla doktorirati sa 35-36, a pretpostavljam da je dobro sto je Marko Vesovic doktorirao sa 60? On je ipak intelektualac, i raja iz Bh Dana :) Oprosti mi ako nisam pogodio, i ako nisi od onih sto se loze na Marka i co. Kako god, samo ti pokusavam reci da grijesis oko ove zene. Pozdrav!
Kakvi su ovo kretenski komentari besposlenog svijeta!!!!!!!!! Pa niko od vas djevojku i ne poznaje! Uzas!
koga pitas ibro?
Naravno da je bitna kompetencija, ali dok se instant magisteriji, doktorati i profesure stele kako se stele \"zasluznoj djecici\", dobro smo i zivi.
Vise nego ti, zasigurno, i mosmislit bez babe i striceva. Nego, ne ide ti najbolje to pretvaranje da si drugi komentator. Jesi li i ti Strausov gladilac, ili sama Lejla zvana Student-Munja?
ibro, ne znam ni tebe ni ovu lejlu ali mi se nesto cini da ti nju nikako ne volis. jesam li u pravu? :) sta ima veze kad je ko diplomirao, bitna je kompetencija za posao koji radis ibro!