Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar i vjest umjetnik i dobro radi ali nw razumijem ove teme i ova strasila, pa ima li ijedan bh umjetnik koji se bavi lijepim temama i realizmom da se divim umjecu naslikane slike, poslije ove izlozbe trebas stravu saliti.
Uzor u "radu i stvaranju" je bila uvodna spica Monty Python-a. Slike za sobe jeftinih hotela.
Tehnički i stilski veoma vješt umjetnik. Studiozno rađene slike. Slike imaju svoje značenje, a cjelokupni opus svoju priču. Fina posjeta večeras ali bez većine uobičajenih sarajevskih ljubitelja otvaranja izložbi.. šta je razlog?
Najzad fin umjetnik Kusmuk..inace se po Deinskoj regiji ratni zlocinci...to prezime je veliki.jad i cemer u ratu pravilo..uz postovanje momka kao vidi se pozitivnog umjetnika.
s obzirom na radove naziv izložbe je u najmanju ruku prikladan