Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od ovoga covjek zanijemi. jer ma koliko rijecit bio, tesko je naci rijeci koje mogu da nose tezinu ovih fotografija. od ovoga osjetis tezinu i u glavi i u dusi i u srcu. i ne mozes je izreci. samo ti stane u grlu i davi te. barem je meni tako.
Onda dodje neka "nasa stranka" pod sloganom BUDIDMO DOBRE KOMSIJE,i dalje se nismo pomaknili ni cenat,Bosnjaci i dalje vjeruju u bratsvo i jedinstvo jedini na planeti
@MarsellusWallace Ma u univerzumu jarane. Vanzemaljci dolaze da vas pobiju.
Srbi su ugrozeni i od alijinih, milinih, tacijevih i kolindinih srba to je najugrozenija vrsta zivotinje !:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vala Munira, mogla si se obrijati prije ove manifestacije.
nikad zaboraviti i oprostiti
Slika br.10,da li je ono Stiven Segal?? hehehe.
Ovu izlozbu treba da generacijama posjecuju mladi narastaji da imaju pravu sliku sta se dogodilo i ko je to pocinio, bas kao sto smo mi posjacivali fasisticka stratista kao sto je Jasenovac, Kozara, Sutjeska, Neretva.
Vidi munire gdje su uvalila gdje joj je kraljica balkana sada
Eno ih, prave novu Srebrenicu.
48 sati pepela i krvi, sta reci kakav monstrum moras biti da smislis ovakav naziv koljackog pohoda, moras biti fasista, moras biti Dario Kordic kojeg Dragan Covic docekuje i grli kao nagradu za pocenjine zlocin. Sve receno sta se krije iza cinicnog Covicevog osmjeha.
Kordiceve zrtve sad na ljepsem mjestu sigurno,a da li se on pita sta ce biti s njim kad mu dusa dodje do grla?kad stane pred Boga...
Dva divlja plemena poznati pod imenom Srbi i Hrvati nikada neće biti civilizirani ljudi.
Kad sljedbenik Muhamedove ideologije piše o civilizaciji. Bruka!! Inače, životinje koje su pobile ljude u Ahmićima nemaju nikakve veze sa mnom, Hrvatom, koji nikada nikog nije ubio niti nekom zlo učinio. Idiote!
@ludilobrale zato ja kazem, katolici iz Bosne nisu ni nalik na veliku vecinu cestitih Hrvata iz Hrvatske, oni iskljucivo slijede svoje zemljake po zlu poznate Antu, Andriju, Maxa koji obrukase cijelu Hrvatsku. Grljenje Covica sa monstrumom ideologom ovog zlodjela samo po sebi to potvrdjuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gdje mogu pogledati izlozbu o Trusini?
Pitam za Trusinu jer ste nas Srbe ipak pocastili kutijom od 2m×2m sacinjenom od crnih dasaka ispred Istorijskoga muzeja na dan proboja iz Jasenovca davne 2015. godine. Traziti ista vise od prazne kutije bilo bi neprimjereno.
@vlado110 Gdje? U cijelom gradu? Na svakome cosku? Daj adresu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne može ništa proći bez one brkate iz Srebrenice
@goldenspoon Blizu joj je to druge kuce u Sarajevu pa navratila.
Slika 10 Munira otkrila da Ahmici postoje jos samo ds ih na karti nadje.
Stojanka jos luta sumama hhhhh potrazite zenu!:))