Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama Turski ambasador otvara izlozbe a u Srbiji otvara fabrike i pravi investicije. Bravo Bakire tako i treba - to je super za tebe tvoju hanumu.
Yebo mater ako je ovo normalno đe ja živim: Jedni slave herceg bosnu, drugi slave Srpstvo, treći slave ISIL i tursku. I onda nakon ovakvog ulizivanja kad se pojavi čović sa hrvatstvom i dodik sa srpstvom mi pljujemo po njima, pa evo gospodo draga upravo radi ovakvih ispada muslimana ova 2 kloca reaguju na svoju stranu. Pljuc koje smo mi bure bez dna.
e jest ti poređenje, ko bolan slavi ISIL i Tursku, ne vidim ništa loše što njegujemo prijateljske odnose sa bilo kojom zemljom pa i sa Turskom, ali da neko slavi Tursku, za to ne znam, nemoj mi tog relativiziranja, svi su isti, nisu svi isti, zna se ko koči sve procese u ovoj zemlji, Srbi i Hrvati, jedino je Bošnjacima stalo da se ide naprijed jer nemaju rezervne domovine ko oni
@Una a šta je nejasno ovdje molim te, haj mi objasni, zar ovo nije istina?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mogla bi se u Istambulu organizovat i izlozba o demonstracijama u sarajevu i paljenju predsjednistva
Mislim da Vijećnica nije mjesto za ovakve izložbe.
Otvorili izlozbu KLoc i Koc😂
Svi ti smiju bakireee..
Sto vodas tu zenetinu stalno oyebino jedna..
ajmo sad slaviti i sva moguca desavanja u austriji jbg i oni su bili okupatori...
Bakire ebo ti Erdogan Alincu i zenu i scer i u dupe i u pizdu
@klix me banovao Jebo tebi bakir sve po spisku..ako ti je dobar vodi ga kuci...i dodig i kacevanda ti isto ebali spisak glupi
Ovo nigdje na svijetu nema, ko da ce Erdogan vladati jos 100 godina.
Skup turkofila
E jest me stid! Kud se rodih u ovim krajevima. Cijeli zivot me vrijedjale uvrede na racun bosanaca kako su glupi, a vidi sad, svi su bili u pravu.
jel mi se to cini.. il se narodu ogadilo ovo cmarovanje u turskom dupetu? koji je ovaj bakir mlakonja.. pa boze sacuvaj.. da ga stavis medju djecu u ubdanistu.. napravio bi kmezava derista
@yale de ne seri bgt
Jao koji balijdzistan nevjerovatno,fuj fuj fuj fuj da samo.nisu ubili ferdinanda sve bi bilo.drugacije bili bi druga austrija...a ne kvazi drzavica puna zaostalih ovaca sa bakirom..
ti si isti bakir.. samo druga strana.. gavrilo je bio upravu.. ko god ti dodje popovat.. natrpaj ga barutom
odnosno olovom
Neka ba. Preko Bosnjaka u Tursku izvoziti meso. Preko Srba jefino uzimati plin a preko Hrvata dzabale na more.
nista to.. nego odhebes sve.. naucis se necemu u zivotu.. i onda oni dolaze tebi.. a ne da se ti njima uvlacis u guzicu
kako se ovim dervisima ne zamanta u glavi