Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smradovi holandski. Preko 90% Holandjana je saradjivalo sa nacistima. Pokušavaju da svale krivicu na Jevreja a zapravo su oni najviše jevreja izdali. Čak su postojale specijalne jedinice (NSB) koje su lovile jevreje i za to bile novčano nagradjivane. I dan danas su takvi. Postoje posebni brojevi telefona (kliklijnen) gdje možeš anonimno prijaviti nekoga. Veoma podli i pokvareni ljudi.
Sva prica oko ovog djeteta je Mith… to je Greta Thimberg 40ih…
Morate se naviknuti na osjećaje koji se pojave u vama kad vas neko izda. To preko mc2 metode: klix forum - filozofija - mc2 metoda
Ko ce koga nego svako svoga.