Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isus Krist rahmetli je bio crn covjek,ne treb adaljenista komentarisati
@Bogorodicin_ljiljan jest ga rodila mati kad je imala 12 godina!
@Bogoridcni_ljiljan h. Aisha je imala 6g, kad je Muhamed a.s. dobio kao poklon,a kad je imala 9g. preselila je u kucu Poslanika i on nije ima posla sa njom sve donjene prve menstruacije pa kad god da je bila ta menstruacija,a prema istoricarima tada i u to vrijeme to je biloo tprilike oko 12-ak godinica bas kao i hazreti Maryam majka Issa a.s.A Josip je bio vragolan!
Do 2010. Godine???
"pod nazivom "Leonardo: iskusite remek-djelo", koja će početi 9. novembra i trajat će do 12. januara 2010. godine." Haman ovo bilo prije 10 godina
Izložba će trajati do januara 2010.