Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Ismete da samo znas kakva halasa i klerofasisti vladaju ovom napacenom Bosnom. SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU.
Ja sam vec zabrinut jer evo vec dva sata nema nikakvog UZP clanka da se BeHa plemena mogu nastavit klat ko ljudi
@okobabudimorealni Tuzla je sad handžarska
Tuzla uvijek ostala antifašistička..svaka čast
Zato je prosperitetna da jedva ljudi imaju šta da jedu... hhhhh
@ASHB2017 Tuzla je sad handžarska BPNP
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drzava Tuzla! Nacionalisti i fasisti svih vrsta i bolesnih, destruktivnih, retrogradnih, nehumanih i zlih ideologija i ciljeva kako god da se zovete micite ruke s Tuzle! Tuzlaci nikad nisu niti ce ikome brojati krvna zrnca! Smrt fasizmu - sloboda narodu!
oooo izmete antifašisto ( mrzitelju islama)... baš si izmet...
Ismet je bio populisticki komunisticki slikar sa djelima upitne umjetnicke vrijednosti. Kao osoba pozitivac i intelektualac.
Umjetnici uglavnom se slepaju sa vlascu.. oni pokusavaju vizualizirat "liderovu svjetlost" mada su najveci umjetnici skitnice.. kao Lazar Drljača
Papci mi lupaju inuse. Ja samo prenio ono sto su veci od Ismeta rekli,
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
odavno je to SDA univerzitet, oni vrše trijažu ko će šta završiti, ko će biti profesor, ko će biti asistent, dekan .. ako se neko i provuče onda je to jer je previše sitan ili je medjustranački dogovor .. jad i bijeda
Nažalost taj univerzitet je politizovan i ide se u svrhu "maltretiranja" studenata, a ne u svrhu njihovog obrazovanja.
Svaki drzavni fakultet..ikad
Za njeg ništa loše nisam čuo za razliku od živućeg Berbera koji je javno podržavao Udruženi zločinački poduhvat Hrvatske iz topline svog zagrebačkog doma, a i o moralnim vrijednostima ovog prekoputa Ismeta bi se moglo govoriti.
veliki covjek, intelektualac, umjetnik, vizionar za razliku od sadasnjih islamista koji vode cijelo drustvo u propast.
Tako olako i neodgovorno a često i sračunato ''zaboravimo'' na naše velikane poput Ismeta Mujezinovića. Puna ih je Bosna ( BiH ). Teško nama ako ne znamo cijeniti, pamtiti i učiti na njihovim djelima, od Šantića, Meše, Sušića, Maka, Ćopića, Ćorovića, Mikulića, Petrovića, Selamanovića, Jurkića, Todorović Sarajlića, Skendera, Berbera, i mnogih drugih naravno.A i odnos prema živima nije nam ''najsnajniji'', nažalost i na sramotu.