Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav radovi i umjetnost, kapa dole. Ovakve priče su ono što treba da se nalazi na svakom portalu u ovoj zemlji. Shvatam ja da svaki portal namjerno ide s plasiranjem gluposti kao što su parovi, zadruga, mace, cece, lune, unošenje nemira među narod raznim clickbaitovima itd., ali i mediji vide da to prolazi kod ovog debilnog naroda. Samo pogledajte koliko hiljada gledatelja bude na live streamu parova ili zadruge na YT, pa to je bolesno. Ove ljude treba promovisati.
kakvi*
@howard58 Znam druže, sve znam. I oni su, zajedno s političarima zlo ove bjedne države. Oni bi za petobu zegu dali .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok umjetnici poput ovog momka moraju tržište tražiti prvenstveno vani, kuje poput Sandre Afrike i Mileta Kitića obrnu hiljade eura za jedan "umjetnički nastup". Kultura nam na nivou, aferim.
Svaka čast Ismete!!!
Vremena se mijenjaju, nove generacije imaju svoje zabave.
Blago tebi sto si nasao svoje mjesto pod suncem, u onom u cemu uzivas
SDA balije su najveće zlo za Bosnu i Hercegovinu.
Ma da, malo trziste, kome covjek da crta i proda proizvod?
De počni jedno mjesečno izdanje Riđobradi i njegova Hanuma (nemoj zaboravit vreću zlata)
De počni jedno mjesečno izdanje Riđobradi i njegova Hanuma (nemoj zaboravit vreću zlata)
Babukaaa