Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da imaju pravo. Pokupite se i idite. Podrzavam amere sto se tice zena pogotovo u braku. Predbracni ugovor. Sto je moje bilo prije tebe ostace i poslije tebe i ti ulazi i izlazi kako hoces. Sve se vrti oko para pa i ljubav.
Ida je rođena Zagrepčanka koja živi u Beogradu. Emotivno je pokrenuo zločin u Gradačcu. Po komentarima ovde možeš da vidiš šta je Idin problem - ona ne veruje da u 21. veku postoje tako primitivni i zatucani ljudi kao što su to SDA tallibani u 18% koji smatraju da je žena vlasništvo muškarca.
Bulevar sjasi. Ni mi ne vjerujemo da u 21 vijeku postoji neko kao ti.
A muškarci? Mogu li oni izaći iz odnosa koji im ne odgovara bez da im se dlaka pomjeri s glave. Ja znam neke da ne mogu na loptu ili pivu izaći, konstantno ih boli stomak, tako da ne mogu ni pomisliti šta bi bilo kada bi pokušali izaći iz odnosa🤔
Ako ih i puste da izadju ogule ih za pola imovine, pa izadju iz braka goli ko pistolj, pa haj sve ispocetka, ali muski sute o tome, ofirno im pricat da su ispali budale
Pa što se ne razvedu i ostatak života provedu ispred dragstora sa pivom u ruci? Ima takvih muškaraca koliko hoćeš na Balkanu. Ne vidim problem?
Apsolutno ispravno!!! U zajednici u kojoj oboje nisu zadovoljni ne treba biti.Niko nikome ne treba biti "balast",osim ako se ne radi o "matematickoj ljubavi".Ne valja ti.......gaassssss i ponesi sve sto si donijela,a najcesce je to p..ka.Nosi je I sretno ti bilo! Ali.....ti bi da se penzionises nakon razvoda,😂😂😂😂😂😂,e pa nece da moze.
Kako u kojoj vjeri
Tacno je da nasilje nema opravdanja i da nasilja nesmije da bude. Ali je istina da takvog nasilja ima i u Minhenu, i u Parizu, i u Briselu, i u Geteborgu itd… ali oni od toga ne prave reklame. A mi dozvoljavamo i nasjedamo na svaku šušu koja ruzno o nama pise i svoje karijere preko nas ganja. Pa dokle vise jadni nebili.
Koji komleksi I primitivizam ona jos definise sta je zena. Bona ne bila zena samu sebe uzdize i ponizava. Evo usle su u politku pa imamo primjer Merkel ali i poltrona bezlicnih kao sto su Kolinda Barnabic Cvijanovic...
Nije ti potreban predbračni ugovor da bi po razvodu braka zadržao ono što si dobio kroz nasledstvo od svojih roditelja i/ili drugih rođaka. Ne znam čemu ovolike nebuloze u komentarima. Deli se samo bračna imovina tj. imovina stečena tokom braka. I treba da se deli bez obzira ko je radio, a ko čuvao decu. I jedno i drugo je posao.
Pa osobo zapitaš li se ti da li si normalna,nijedna osoba ne ulazi u neki odnos s tom osobom da ga ne upozna a još pri tome taj isti bolid i rak rana ovog društva je bila osuđivana za narkotike...Džaba hoćeš populizam
Lektori, ba, "bez da" je nepravilna konstrukcija.
Djevojke ipak i ulaze u veze s deckima koji su kriticni po mnogim pitanjima, ne zele normalne obazovane momke ajmo biti objektivni, one se u vecini slucajeva i nemaju pravo zaliti ajmo biti samo REALNI..
Pa pogledaj na kakve se momke vecina cura lozi, problematicni, sa kriminalnim dosjeom, sa porocima, nece nijedna onog sa svim desetkama na faksu koji je ne bi tukao sigurno
ne nose ni zene najbolje s ovim pravom. nece uzeti pistolj i divljati po gradu ali ce svejedno napraviti dramu na sebi svojstven nacin.
Na danasnjem vaktu nit' zena niti pameti
Feminizam je uništio žene. Prije su bile kraljice.
Naravno, niko neće da bude rob
Imaju pravo i smjenit Klošu ( bih , tj..pih-feministice) , pa nisuu...Imala je pravo (i obavezu-obvezu) Duška reči da agentice nisu potvrđene od Vm ..pa nije , it ..itd...Kome se više mogu laži i m... poturati pod bubrege..?
Je li i za muškarce isto vrijedi? Pa konkretno znam primjere nasilja u porodici gdje su muškarci žrtve nasilja
Prijavi nasilje ne zajebajem se