Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Kardinale ne spominji u Sarajevu nikakvu Vrhbosnu i katedralu, jer se to ne uklapa u njihovu nanovo pisanu povijest.
Bosnjaci i BiH znau svoju istoriu i niie potrebno da nam je pisu drugi, neki nazovi "historicari" iz Sr i Hr naslonjeni na velikodrzavne projekte. Posebno se tu isticu neki iz Srbije koji su od svoje istorije stvorili mit kojem se cijeli svijet smije.
@simao21 Ako moje porijeklo i prezime datiraju u Bosni još iz vremena bosanskog kraljevsta, a datira?! Gdje su moji preci nekada gradili i pohodili tu i slične katedrale i crkve u BiH, upravo kao što ja to i danas radim! Gdje se ja, kao i moji preci nekada, osjećam i izjašnjavam BH Hrvatom. Pitam ja tebe, dali je to historija današnjih Bošnjaka muslimana ili je to povijest BH Hrvata katolika? Pitam te ovo jer vidim da ti povijest BiH poistovjećuješ samo sa historijom današnjih Bošnjaka.
Svaka cast Kardinale, uvijek si bio ljudina!
Hvala Vinko, jos puno zdravlja srece i rahatluka da nam dozivis u ovoj nasoj BiH.
Za Uzoritog Kardinala moje osobno poštovanje,to je jedan jako dobar čovjek,ljudina, nažalost u Grudvama i bližem okolišu njega smatraju za nekog"daidžu",što mu dođe kao"izdajnik" Grudve su danas na aparatima :))
ti si zaista Božiji namjesnik, svaka čast Kardinale
Sta bi sa onim ice challenge bucket . Doslo mi nesto sa kantu vode da se zalijem.
Sherains kralju trebo bi kakav video zapis Ili tutorial postaviti na youtubetu.
Sandjo , jesi li ti bosanas ili srbijanac ?
Moj Vinko, moram ti priznati, slatkog si pomoćnika našao sa dežuru. Vrele noći u muzeju I Želja mi je da se za dežuru samo još prijavi i naš Mile, sa asistenticom Željkom. Vrele noći u muzeju II
pitam se kad ce ovo dezurstvo postat demode