Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpuno sam ubijeđen da većinu komentara mržnje ovdje pisu plačeni botovi , svih strana, koji imaju zadatak da truju. Ljudi koji su doživjeli gubitak članova porodice se ne oglašavaju na taj način. Treća grupa, najmanja , su prosto debili , slaboumni, kojima su politika i religija isprale mozak.
@Herco Druga grupa.
krivi su admini
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SRETAN VASKRS KOMSIJAMA A REDAKCIJU NEK JE STID KAKVE KOMENTARE DOZVOLIABA
s tim nikom osto bi ti meni na konaku ispred Kozje cuprije,nisi bas putnik namjernik malo ti dosadno ,rugas se komsama ,razapinjes a bogami razapet ces biti i ti, ako se ne upristojis.Na Pale pa seri ,ovdje ne, o komentatorima necu ni raspravljati ,mladi ,ludi ,more im se
Ako netko ima volje neka pobroji koliko su puta u tekstu spomenuti srbi. Za pohvalu to na klixu nećeš često vidjeti
1888... E baš od tada se u BiH “pojavljuju” Srbi. Do tada Bosanci i Hercegovci pravoslavne vjere. Od tada i počinje reklamiranje srpskog po BiH.
Da bacim koju kosku za prepucavanje u večernje sate...
Ma nemojte tol’ko minusa... Ko nas bre zavadi...
Ma daj...
nista se ne mijenja.... sretna i 9. godisnjica BBI centra
'Ladno nijeste za Vaskrs objavili nijednu reportazu ali nijednu iz Republike Srpske. Boze me sacuvaj.
@Realno25 Boli me k*rac.🤷‍♂️
@1Puska87Nevesinjska5 mater ti guzim na vaskrs.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hristos Vaskrs svima koji slave.
Vaistinu Voskrese.Sve najbolje.Pozdrav.
To je bio dan kad su Bosnjaci pravoslavci i Vlasi postali Srbi. Naime, malo nakon Berlinskog kongresa stize depesa iz Beograda gdje se jasno kaze " sve pravoslavlja uciniti Srbima", sto silom, sto novcem, sto lijepom rijeci. I tako bi Mislim, meni ne smeta. Samo kazem :)
https://www.youtube.com/watch?v=y1f52Wsyl00 ;)
Hm ...