Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato nas i nazivaju glupim Bosancima. Ko još u svijetu slavi bivšeg im komunističkog diktatora?
marshal tito je hipster selfie
Prvaak, samo ću ti reći što je drug TITO uradio za BiH. Uradio je toliko da ovi tvoji što su danas na vlasti pljačkaju već duže od dvadeset godina a nisu uspjeli sve pokrasti što je on napravio. Jedina greška mu je bila što nije povješao bagru koju je zatvaro za nacionalizam, fašizam...nevrijedi riječi trošiti na takve kao što si ti, IZGUBLJEN!!!
KOJI STE VI SMRADOVI ISMIJAVATE MRTVOG COVJEKA KOJI JE U HISTORIJI NAJVISE UCINIO ZA OVU ZEMLJU I NAROD!
@bih prvak Skoro sve fabrike sto su otvorene, otvorene su u njegovo vrijeme. Nezaposlen nije niko bio, osim ko nije htio da radi, bar mi je tako mama pricala. Ona je pocela raditi od 18 godina i to kaze nije trebala nikakva veza. Samo se prijavis i dobijes posao ko god je htio. Plata nije bila velika, ali veca od danasnje prema standardu. Ljudi su vec imali svoje kuce i porodice i staz do 25 godina sto je danas rijetko. Ko je htio vecu platu Tito je otvorio granice i ko je god htio mogao je ici raditi u Njemacku. A danas je goli K u r a c. Nista od tog nema. I kad neko kaze da je danas bolje. Pih.
Sad imamo daleko vece zaduzivanje koje ide na plate. Tito se zaduzivao i pravio fabrike, zgrade, puteve, vojsku... Sad se zaduzuje, a nista se ne pravi i stoji se u mjestu. Ali ako zelis vjeruj i dalje da je sad bolje, to je tvoj izbor, ako zelis zivjeti u zabludi. Svi pokazatelji i domaci i medjunarodni, i svjetske i domace statistike ce ti reci da je tad bio bolji standard i zaposlenost i sve. Pogledaj bilo koji strani izvor za bivsu Yu koja je bila razvijenija od pola zemalja danas u EU, i od Ceske i od Poljske, a danas smo zadnji u Evropi. A ti vjeruj sta hoces.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Broz je bio faca. Tri i kusur dekade od njegove smrti nekim se vidim još tresu gaće kad mu se ime spomene.
Parlamentarna skupština Vijeća Evrope osudila je totalitarni komunistički poredak u svoje dvije rezolucije: Rezoluciji 1481 o međunarodnoj osudi zločina totalitarnih komunističkih poredaka, koju je Parlamentarna skupština Vijeća Evrope usvojila 25. januara 2006. godine i Rezoluciji 1096 o uklanjanju naslijeđa bivših komunističkih totalitarnih sistema, koju je Parlamentarna skupština Vijeća Evrope usvojila 27. juna 1996. godine.
Maršal smijurija
Facebookom hara novi virus! http://goo.gl/MOvqzX
...što bi se reklo, parodija bolje prošlosti...