Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DRŽAVA ZA MAJMUNA ! sdp :)
Sarajevo - evropski grad kulture pfffff
Nikad se nije manje racuna vodilo o kulturi i istoriji koja pripada svima nama. Svi bi radije da pricaju o vjeri i vrijedjali jedni druge samo zbog bogomolje u koju (ne) idu. Muzeji, groblja i spomenici su najbolje istorijske knjige iz kojih mi nismo nista naucili nego samo omalovazavamo tudje i velicamo svoje. Prezivio sam rat ali sam pobjegao od posljeratnog blagostanja.
ovi nasi politicari imaju pare za mercedese ,audje i bmw-e koji kostaju od 70.000€ pa nadalje ali da sacuvaju kulturu nase zemlje i da pokazu solidarnost u pojedinim socijalnim slucajevima ne jer njihovoj djeci i unucadima nije potrebno poznavanje zavicaja i njegove kulture
@@ boom Jarane ne lupetaj svega ti, uvijek jedna te ista prica \"Sandzklije odbranili Sarajevo\" Koga ba vise pravite budalom, znam ja sta se desavalo u ratu, Sarajlije (svih vj.era) se borili za Sarajevo, a Sandzaklije svercovali, krali i birali gdje ce sta zauzeti..... Jesu vam napunili glavu stim posto su par kriminalaca bili \"vodje\" nekih brigada, a zapravo su samo pljackali i gradili sebi ime... Nemojte mi toga molim vas, bilo je djece Sarajlija od 13, 14 godina isli su na linije a vama su samo sandze prioritet...... Pa vec ako su tako Sandzaklije hrabri zasto se ne idu boriti za Sandzak, eno Zurlkovic kuha nesto, hoce rat.. A da dodje do rata pobjegao bi u svom BMW-u a budale bi davali zivote.... Sandzaklije nisu Bosn.jaci shvatite, vec Sr.bi isl.amske vjeroispovjesti... Idite u vas Sandzak jer ste nam zauzeli radna mjesta, prljate nam kulturu, ponasate se bahato itd. Prvo naucite Bosanski kako treba pa onda pricajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.dnevniavaz.ba/lifestyle/kultura/60548-mesud-hero-o-stanju-koje-je-zadesilo-kulturne-institucije-bih-direktori-ne-obavljaju-posao-federalno-ministarstvo-ne-preuzima-odgovornost.html Eto zasto propadaju.Negdje razlog postoji. \"Svi su drugi krivi samo ja ne\" tipcno za bosanski mentalitet.Krcme se ogromni novci za kupovinu vikendica,ljetovanja,auta itd dok sve sto je javno propada.Kriminal bez granica i odgovornosti za isto.
to i jeste plan bosnjackih vladara,unistiti sve sto nije po najnovijoj alijinoj istoriji i praviti novu,alijin muzej je ugrijan i u njemu mozete naci sve od njegovih zatvorskih dana do serdzadice sa koje je pravio pasaluk,to je vazno na 24% i nema ni pedlja dalje hehehehehe
idemo sadaka komad 24%,kukajte kao i uvijek heheheheh
j3b0 vas muzej vise jeste dosadni, idite u dzamiju pokajte se dok je vrijeme...!
Kako nema para za grijanje, a ima za plate?
E gdje su nam sad nase politicare patriote haa? Fuj, zivio historijiski muzej, zivjela Bosna i Hercegovina, smrt ratnim profiterima aka politicarima !!!!!!!
Ispravka - Sarajevo je uvijek bilo jedna velika pijaca sa ambicijom da postane grad kulture, što bi i postigao da ga nisu četopartizani \'oslobodili\' \'45
Gdje si ti hinjo mala četopartizanska bio kad su Sandžaklije pomagale da se odbrani Grad, na Palama il u memljivom podrumu?
Tako je to dok su Sandžaklije direktori ovakvih ustanova. Čuj, Kaljanac, hahaha... Vi bi da vaši budu direktori, a mi da plaćamo? Eee, neće moći! Odnosno hoće kad na vrbi rodi grožđe.
\'Historijski\' Muzej, a zapravo Muzej revolucije u kojem nema ništa osim zahrđalog partizanskog oružja. Presmiješno. Srušit bespravno izgrašeno vnogo komunističko i podići PRAVI muzej na tom mjestu!
SARAJEVO JE ODUVIJK BIO CENTAR I KAPITALA KULTURE, PUKNITE SRBI SELJOBERI I OPANCARI ! PODRSKA ZEMALJSKM MUZEJU I HISTORIJI NAJSTARIJE NACIJE NA BALKANU I EVROPI, BOSNA I BOSNJANI !
Što ja volim kad je rutava mindža