Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fata Orlovic je zena koja treba biti uzor svim Bosnjacima, tudje necemo, svoje ne damo!
Nana Fata je jedna od rijetkih koja zna sta prica i koja zna kako da se ponasa sa ovim vukovima koji prodase Srebrenicu. Nije nana Fata Munira iz Udruzenja pa da se proda za koju hiljadu...
i nije,... ne mogu Fatu zamislit da uzima od Dodika po miliona KM i ide na Karibe...
Cuj srebrenicka majka i majka, to nije isto? Pa da, srebrenoce imaju vise povastica i njihova djeca su zlata vrijedna, a ostalu ko šiša... Dajte vise ljudi... Ovo je stvarno tragikomicno. Do kad ce samo one biti u centru paznje?
Snovi o velikoj srbiji je unistio milosevic.
hah ja kulture i qrca :D
Hasija Stojić rođ. Borić
i kad skontaš kakve pare mogu zamijenit 32 člana porodice? Kakv čovjek može preko toga preći i pružiti ruku koljačima?
@Simeon33 Đubre fašističko! Dobro znaš majmune da se radi o familiji i nabližim rođacima. Ko ne razumije tuđu bol, kad tad će je osjetiti na svojoj koži!
neću milion KM, ja sam Bošnjak, ponosni.
svaka cast ! i nani Fati zelim sve najbolje,a da ce ustrajat u svojim nakanama u to nemam sumnje !
Srbi smrde ko poljska hala
Ulaznica 10 maraka.Na Fati svi hoće zaraditi.
bolje da nisi ništa komentarisao...
Cestitke za Dzejnu Avdic! Bravo!