Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Lik mi stvarno nije jasan, tolike godine prica o nekakvom muzeju a nista po srijedi ni muzeja ni nicega .... Sta je konkretno uradjeno ?
Ni meni se ne dopada tvoje smece i ne zelim da se pare od mog poreza daju jednom bjedniku kakav si sam. Svi koji su nesto imali s tobom mogli bi posvjedociti da si obicni prevarant i u najmanju ruku si dobio sto i zasluzujes. izvoli obezbjedi samoodrzivost muzeja a ako nisi u stanju onda nije ni vrijedan. Dosta je vise ocekivati novac iz budzeta za svaku susu pod isprikom kulture kada se zaduzujemo da finansiramo za socijalna davanja.
Postavljao sam prve instalacije projekta ars aevi u skenderiji...radio mjesec i pol n aprojektu na kraju sam na jedvite jade izvikao svoj posteno zaradjeni novac od ovoga krpelja koji je tad baratao sa stotinama hiljada maraka donacija koje je prikupio prko ovog projekta..ne mogu da vjerujem da takav jedan kvaziprojekat jo uvije egzistira i da se za njega s bilo cije strane izdvaja novac..!!!!
dot gospodin je namazan svim farbama..dok e bilo novaca iz evrope sutio je i radio.sad kad nema vise prosi po sarajevu.ako je toliko iskren zasto ne kaze istinu koliko je novaca u stek stavio na osnovu tog projekta.poceo ga je raditi 90 godina.sad vi malo rasmislite koliko je love ustekao u privatne svrhe
Ovaj je lopina svjetska.. Radio sam jedan projekat s njim. Fuj
ZEMALJSKI MUZEJ NEJMA PLATU 120 GODINA POSTOJI , VI SE JUČE POJAVILI I DAJ VAM PLAĆE, MA BOGATI. ŽALI BOŽE ONE SKELE IZA MUZEJA ISTORISKOG, A NIJE NAM ŽAO SMEĆA /EKSPONATA/ VAŠIH.
A vrijednost projekta je u tome da se lijepo uhljebi jedan broj krpelja zvanih -umjetnici-koji ce pola svog radnog vremena provesti filozofirajuci o tezini zivota uz casicu kod -Dva ribara- i slicnim bircuzima.Ma mars za konkretnu motiku i u kostac sa precim drustvenim problemima, uhljupi jedni!