Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo onaj sto reklamira neku hrvatsku pivu, voda Lepu Brenu i Vladu Divca, a nama svima drzi govore o megabosnjastvu?
da, da..upravo taj.
i hoda sa Naserom Oricem inace teniser,reketas od 95 do 2000 i neke u kaficima,restoranima,diskotekama na tuzlanskom kantonu
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Frajer je pravi čmar. Odlican glumac, ali 0 od čovjeka
Najtacniji komentar!
Zasto, jel zato sto je darovao 5000 eura za hair cesmu? Mozda Emir nije bez mana, ali ne razumijem taj hronicni negativizam kod nas Bosanaca! U svemu vidimo negativu!
Emire ko glumac si dobar, kad ne glumis seres u bojama! Kad vidim ko ga sve posjecuje drazi su mi cevljanovici kilo rumene jagnjetine sa rebara sjesti u hlad na livadu pod krosnjom drveta i gledati kako garonja bode shibonju!
Meni nije jasno zašto tolika mržnja prema ovom čovjeku. I ne samo prema njemu... Čim se pojavi dijaspora u BiH odmah krene psovanje, prozivanje, vrijeđanje. U šta smo se pretvorili, nije mi jasno. Allahom se kunem više me toga strah, nego svih četa i uja zajedno. Znam da je materijalna situacija teška, al opet nije ni ovo rješenje, da se na ovakav način ispoljava ta negativna energija. Vjera čovjeka spašava, ako smijem biti do kraja iskren ili posavjetovati. Haj Ž!
samo ti nemoj emire srati i komentarisati
Koliko traje ovaj SFF? Da znam kada ponovo da dođem na klix, pa ovo je stvarno nemoguće, nema se šta drugo pročitati osim ove parade kiča, zvanog SFF. Utušiše...
kazu da se druzi sa dinom radjom jer moze popusit dini a da se ne saginje
Covjek bez pozitivne karakterne crte, najveci sovinista medju "umjetnicima", a u isto vrijeme i najveci dupelizac. Slatkorjeciv i ljigav. Beskrupulozni oportunista. Lazov. Samo on zna kako mu je.
pa zar i medju bosnjacima ima ljudi koji misle da je ovaj covjek govno? Ugodno sam iznenadjen
Edukacije nikad na odmet,naucite mnogo toga zanimljivo ! https://www.facebook.com/pages/Zanimljivosti-iz-%C5%BEivotinjskog-carstva/276042695932299
Al gotivim ovog covjeka majko mila! "Amidja nemoj dizat tenzije" :)
Koje je ovo đubre od čovjeka! Fuuuuuuj!!!
ah to je onaj što je rekao da polugole drolje zavode bošnjake koji se odaju alkoholu i napuštaju islamske vrijednosti?
Ovo je covjek koji nema obraza. Mozes ga pljunut, nabiti nogom, mozes mu sta bilo reci...niti crveni niti blijedi. Jedino je opasan kad bije onu jadnu svoju zenu...ko vola u kupusu. Pokusavam da nadjem najpoganiji izraz da ga uvrijedim, no to nemoguce... Njega ne mozes uvrijediti...takvo je to smece.
Slina? Smrduša? Džukela? Šljam? Otpad?
haha prerastao sarajevsku regiju, sad navrati i neko iz zenice. iz mostara i banja luke nikog nema
Postoji li osoba koja vama valja? Sad i Emira vrijedjaju. Ne valja Dzeko, Spahic, pa ko vam valja bagro?
Niko.. Ovdašnji narod će naći manu svemu, svačemu i svakome. Zato i jesmo u očima drugih i primitivni, i zatucani, i svakakvi... Jer i jesmo.
Pape!
..........alo darinka...........ante ovdje............