Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što “čobanice”??? Šta ima loše u tome biti čoban? Gorica je chetnikuša.
Prikrivena chhetnikuša? Možda moraš neku masku imati jer treba godinama čuvati sumnjivo stečeno bogatstvo , pa uvijek je prvi izbor na Balkanu da sačuvaš sumnjivo bogatstvo da glumiš nacionalistu
Ccoban seljacki glasnogovornik je sinonim za ove u vlasti sto rastjeruju omladinu iz Bosne.
Ala joj ga smjesti Emir u plastičnu seljačku labrnju auuuuu
U Banjaluci je pre 10 godina pričao da će za 6 godina najkasnije tu igrati reprezentacija pred punim stadionom. Na kraju ga uhvatili da krade pare u Kamernom teatru, pa sada brani članove drugog teatra... Jel to bacio oko na fotelju? Nema šta drugo da bude.
@MarheroRealni Prethera ga ti Mehaga. Glumcina jeste i nas vjerovatno najbolji glumac (o ljudskim vrijednostima lika ne bih ovom prilikom da govorim), ali ne treba pretjerivati, realno.
Režimski glumac
pa emir je u stranci koja isto pravi mržnju da se ne može živiti sa ona druga dva naroda i čija je ideja svak u svoj tor,jer tad se najbolje hapa svoj narod
E jes naso ko ce se obratiti, samo unizava svojom pojavom, naravno i ovu priliku iskoristio da pobroji svoje nagrade - bolan, nije tebe niko osporavao, nego SARTR !
E moj Emire pa ni Bošnjaci ne znaju šta si sve dobio u Srbiji a znaju neki da te pljuju na portalima!
Ma k**** obična...
A I ti si mustra samo takva.
NAJBOLJI GLUMAC U BIVŠOJ JUGOSLAVIJI SVIH VREMENA. SVAKA ČAST EMIRE
Ne podrzavam fasistkinju iz laktasa, ali i tvoga supljaka je dosta svima.
da upravo !
I mi konja za kobilu imamo.
Kada naše smetlje odgovori njihovom smetlju.
Sve stoji nema šta, ali što Srbijanci ... Ako su Bošnjaci, Bošnjaci u BiH, Srbiji, Hrvatskoj ... Hrvati, Hrvati u BiH, Hrvatskoj, Srbiji ... onda su i Srbi Srbi, ovo Srbijanci je baš onako kako te "službe" i žele da zvuči ... samo je pitanje čija je služba ( škola je ista ).
Glede prilike slike PEKISAN PEKISAN samo tako iliTI Enjoy New Primitivs in Sarajevo !!!!
Jes' et' sad je glavni telac us'o u Laktase.
Odlican test, podrska glumcima il Sarajeva .i iz citave BIH .Sto se tice neke tamo cobanice nevredajte to zanimanje inace ta tamo neka nije cobanica vec Laktaska kucka posebna sorta. Posebna podrska glumcima iz Srb ovde nema mesta za ucene i kulturne osobe nazalost od 90 god dokle jos samo bog zona. Pozdrav svim dobrim ljudima.
Pa brate mili jesi li mogao još malo da napišeš? 🤔 Ukunjao čitajući 🤣🤣🤣