Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emire,Emire pitaj Asima ima li kakvog posla
Malo viski malo koka kola.
E moj ,,Hilmija,,ne ide wiski i džamija
Steta sto nije SDA. Uclani se mozda te bakir pogura.
Asimov glumac.
ČENGA, KOL'KO PARA?
Kako dosao tako i otisao. Ne postaje se ministar ako ne podrzavas nekoga. Sto se tice zanata, svaka cast, doci cu rado da te gledam i aplaudiram.
men s"cini ode trojka prije Oktobra...
Koja rinaku.
ovaj Emir je živo smetlje od čovjeka, kada je konkurisao za mjesto direktora kamernog tetra naveo je da nije član ni jedne stranke. Zakon kaže da neko ko je na izvršnim pozicijama u bilo kojoj stranci ne može biti direktor ovakve institucije.... lažov uzima pare kao član predsjedništva SDA i zaboravi to napisati u prijavi za konkurs, drage pare
E pa svašta je kod nas moguće. Ustaljena matrica osvete neistomišljenika.
heljp aparthejd djeno sajd
Odličan glumac, ali kao čovjek odron
emire nisi genetski podoban, nisi u maju 92 ispalio 2-3 metka i genetski sazrio, hebi ga fataj se canna,berlina,newyorka,holyvuda ovdje ti fali genetike...........
Ma daaa, to što je neko bio u ratu, ili nije, treba da narednih 400 godina bude alibi za kriminal i nerad
Sta te briga Emire, veceras u Amerikanca sjednes, malo viski, malo kokaina i ko nov. Sutra na Hayat na jutarnji program, malo Allahas i selamas i ravno ti do mora.
Ne očajavaj Emire, naći će se mjesta za tebe u kulturi ...kultura je prazna...
Al ovi naši vole na svaku sitnicu u njihovim bijednim životima izlizivati riječi kao apartheid, fašizam, nacizam, jednostavno ljigavo i ljudi bez morala, karaktera i poštenja za stvarne žrtve tih ideologija.
tjerajte trubadura iz kamernog teatra napravit će čevljanoviće od te institucije