Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa podnio prije nego ce ga smijeniti.
@Raketa55 bitno je da ne jede svinjetinu, pusti to
i ti i ona ste 💩 od ljudi, nosite se oboje!
Ankeriši se u birtiji, kakav ti i kultura a pogotovo vjera.Munafik.
Kakav god da je, pogotovo njegovo političko djelovanje i vikanje Bakire, Bakire... ipak je veliki umjetnik i poslijeratni glumac sa najviše nagrada... A Sanja je poltronsko smeće bez ikakvog uspjeha u bilo čemu osim lizanju guzica političarima.
Jel ovo onaj Lord iz engleske?
Što radi promociju na glupav način. Izvrstan glumac i nikakav čovjek.
Jeftin si ti lik, nisi loš glumac na filmu ali u zivotu si baš loš glumac,, alkoholicar, muljator, prodao si se hrvatima za domovnici i putovnicu a zaboravio si da si na cesti ubio osobu, Serendaš kao i obicno jeftine poene da uberes, idi makni se ionako si nebatian apsolutno i ti i tvoje misljenje...
Bakire Bakire
Ko je kriv sto se ova zenska spodoba docepala te funkcije, kako je doslo do toga da joj to uopce bude omoguceno? Samo vi i dalje glasajte i birajte izmedju 2 zla navodno manje, ovo je jos uvijek nista...
Hadzihafizbegovic ljudina sa karakterom i veliki umjetnik
Otkud Samir tamo...
Emire gigantu, Emire ljudino, Emire Bosnjace nas zlatni !
I ti si Emire smrad žešći#
populizam jer bi ga smijenili za mjesec dana svakako.
Emire, čije ti ono državljanstvo imaš? Da nije možda Hrvatsko?
Bivši bojovnik Hvo govno od čovjeka-
Flundra bi dala ostavku da je to u nekoj drugoj demokratskoj državi, budući da se radi o prčiji gdje žive tri plemena to nije uopće bitno.
I ovaj bjezi od kako nema SDA vise
Čestitam Emire na dosljednosti. Srpski i hrvatski glumci se mogu sakriti iza njega. A ne kao Šemso portir koji se ulizuje Hrvatima da bi dobio ulogu portira.