Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj sve manje obrazovani a u Travniku izlaze magistranti ko izbjeglice iz Sirije....
Nedostaje ti h. BIće da si i ti školu završio na isti način kao magistranti iz Travnika.
@sezam.susam Lapsus, desava se i najobrazovanijim :D
ja kad dođem s bauštele, uzmem čitati lava nikolajeviča tolstoja, a poslije recitiram sergeja jesenjina :)
Ja čitam kako se miksaju jaja i brašno za kolače, a onda mijesim malter na baušteli
dobar si brtee, ali mislim da ne možeš doživjeti kulturno vaznesenje ovako kao ja 😂😂
Sve manje smo obrazovaniH. Konju ne pravi se pametan
Samo da ispravim autora naslova - Manje smo obrazovani jer ne čitamo, a ne other way around. Ostatak teksta ne mogu čitati jer mi se čini dosadan. Hvala.
Jel te jos babe u Kanadi izdrzavaju, nisi htio da radis u socijalizmu jer je bilo ispod tvog nivoa, a ni u kapitalizmu jer te iskoristavao. Da nebi rata za tebe bi cuo drustvo oko tvog stola.
i meni su ovo balijski sda kriminalci ubili svaku trun patriotizma...
Sto su telefoni pametniji mi smo sve gluplji..
Tačno
Može li mi neko obajsniti od kojeg je naroda crkvenoslavenski jezik ??? Pravoslavno-slavenskog !! :))))
Nijednog. To je samo jezik kojeg je nekada crkva standardizirala za svoje potrebe.
SANU OPET ZAJAHALA BIH ko 86. Stručnjaci iz Odbora za standardizaciju srpskog jezika SANU kazali su da se prema pravilima srpskog jezika od "srpski narod" izvodi naziv "srpski jezik", od "hrvatski narod" - "hrvatski jezik", te da je "od bošnjački narod moguće je izvesti jedino bošnjački, a nikako bosanski jezik.
Ostaje nejasno šta bi stručnjaci SANUa rekli za engleski jezik, te smiju li amerikanci a i ostali narodi koji nisu englezi, koristiti engleski ili će im SANU narediti da to mora da bude AMERIČKI? i tačka !
Hahaha dobro rečeno
Dobre su knjige za postaviti pod ormar kad ide ukrivo. Nemojte zajebavat.
Poturicama je klix dovoljan
Pa šta ćemo kad nam je dosadno bez vas, s kim ćemo imati ovako jebene nacionalističke konverzacije. Jedva čekam da izumremo mi sa balkana svijet će postati bolje mjesto 🔚🔚🔚⏳
A sta da citamo kada knjige pisu danasnji nacionalisticki huskaci, koji su nekada bili zagrizeni komunisti i normalne ljude slali na Goli otok… a inspiraciju za svoje knjige nalazili u mazohizmu ruskih psihoticnih literalnih magnata… Da smo normalni, pukli bi od takvog stiva…
Ruski pisci 19 vijeka i danas prestavljaju vrh svjetske književnosti.
@Velez4za …nije greska u ruskim piscima… njima svaka cast… greska je u tome kako su ih nasi tumacili
Struktura vlasti kreira uglavnom obrazovni sistem prema svojim intelektualnim mogucnostima.Stoga ako uzmemo samu szruktiru od predsjednistva do opcina hrpa njih odlucuje sa vrlo upitnim licnim moralnim vrijednostima.Stoga ce i stampati literaturu njihovom i moralitetu i mentalitetu prihvatljivom.Podzimo od Radeljasa a takvih ima jos ko gljiva ustrukturama vlasti cije je osnovno obrazovanje upitno
problem nas mladih (čast nama pojedinim koji nismo takvi) je što će radije ležati u krevetu čitavu noć smišljajući dobar status za objaviti na facebook-u, nego pročitati bilo kakvu literaturu..
Ja citam samo slikovnice 💣🎸🎷🎧❕🎵🍓🍸
gdje si brate kako žena djeca 👫 👫 👪 👪 👨‍👩‍👧
@BaustelaLowenbrau nije brate nego brteeee 🤘
PRIKAŽI ODGOVORE (4)