Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivio sam ,zivim i zivjecu s bosnjacima! Bravo Hazime,odlican potez! Poznato je da Gojer pravi najbolje predstave na svijetu,,,,to je Hazim prepoznao i odlucio mu pruziti sansu!
posto znam da je ovaj dopis poslao neko iz pr sluzbe BNP-a ,bilo bi lijepo da ste barem naveli imena glumaca koji ce igrati u ovoj predstavi za koju se vec sada zna da ce biti propast....ali bitno je da se Dr.mr Hazim slika jos jednom i da se njegovo ljepuskasto lice pojavi u medijima jer je sve priprema za ministarsku fotelju. pozdrav tebi Hazime,,,,mi te volimo