Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do kraja koje godine će se riješiti problem ovih sedam institucija? Do kada će resorni ministri držati na uzici ove institucije i njene zaposlene, do kraja koje je to godine potrebno čekati? Možda do one kada sve institucije zbog gubitka volje i nade (jer drugo ih vise ništa i ne drži - ne dobivaju osnovna sredstva za život godinu i više) ne odustanu i ne kažu dosta je patnje, idemo dalje = idemo kući, jer drugog radnog mjesta za zaposlene u ovim institucijama nema, nemaju više pristupa nigdje, niti u jednu instituciju zbog \"pogodnijih kandidata\" koji na konkursima prođu bez obzira na kvalifikacije, staž, iskustvo... SRAMOTO NAŠA BOSANSKA!!!
umjetnička galerija se i finansirala iz federalnog budžeta, al zbog kič Kaplana ostala je bez finansijskih sredstava. Njemu je bitnije posavsko kolo od UG BiH
Kada podjelimo umjetnička djela galerije i eksponate zemaljskog muzeja možda da onda budete imali platu ali od federacije, a ove dvije institucije od ovih sedam i vrijede.
Pa jučer bila instalacija na mostu kod Vilsonovog...