Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad meni za diplomu bude članak na klixu, ima da su komentari zavrnuti ko voda na Mejtašu u pola 3 ujutro. Sunce vam pogan, ništa vam nije rahat ko pljuvanje po uspješnim ljudima.
"Mislim da jedino ljepota može spasiti svijet od propasti. Ne fizička, već ljepota misli, manira, ponašanja, pronalazak plemenitih osjećanja, blagost i razumno ophođenje u svakodnevnici." Upravo tako, ljepota misli i duha. U potpunosti nepristupačna mnogim glupanima sa ovog portala i šire. Lijepo si to rekla.
Bas super glumica
samo tako mozes i uspjeti, a ne ostati u cesku cekati dok ne istruhne talenat.
Zavrati rukave i samo naprijed.
"Ističe da je gluma je danas njen stil života" - danas ko nije glumac u životu teško može uspjeti (nije negativan komentar, nemojte pogrešno tumačiti).
Ko hoce nade nacina...
Aaa dusa slatka!
Čuj razvija svoju karijeru. Udaj se bona u SDA pa ćemo te mi razvit ko jufku za sjeckani burek.
divna glumica, samo tako nastavi
Drago lice tva
Odlicna glumica i odlicna karijera
Bjezi ba preko grane.Kome ovdje skole i bakaraci.Ljudi ce te vise cjenit svugdje nego u ovoj banana drzavi...
odlicna glumica
svaka čast tvojoj nepokolebljivosti samo naprijed i uspječeš